Wat Willen Mannen In Bed? Top 13 Tips Om Zijn Beste Ooit Te Zijn

More...

Hoe je hem de beste seks van zijn leven geeft...

Natuurlijk wil jij zijn nummer #1 zijn. Maar hoe doe je dat? Welke ninja sekstechnieken gebruiken andere vrouwen? Hoe kan je weten wat deze ene man nou zo lekker vindt?

Geen zorgen, na het lezen van dit artikel zal iedere man jou en jouw nieuwe vaardigheden speciaal vinden. 

Hier komen 13 tips om mannen de nacht van hun leven te bezorgen:

de beste zijn

Het zit ander dan je denkt…

Ik weet dat je in Cosmopolitan en de Flair al een en ander over seks gelezen hebt. Maar die blaadjes worden geschreven door vrouwelijke stagiaires die net zoveel weten van mannen als jij.

Vergeet maar wat je daar las, het klopt toch niet.

Mannen zijn namelijk vaak niet eerlijk over wat ze willen.thinking-back

Ze zijn verlegen of denken dat jij ze een freak vindt. Tegelijkertijd willen ze graag je beste minnaar ooit zijn. Maar op zijn beurt heeft hij geen idee wat jij lekker vindt. Hij doet maar wat.

Hoeveel plezier jij hebt, is een groot gedeelte van hoe hij de vrijpartij met jou ervaart. Daarom krijg je in dit artikel mijn beste tips over hoe je hem seks geeft waar hij jaren later nog aan terugdenkt.

Het zijn niet zozeer specifieke technieken of standjes, maar meer de basis die je moet snappen om hem de nacht van zijn leven te bezorgen (helemaal onderaan dit artikel vind je een link naar deze technieken)

Ben je er klaar voor? Hier zijn mijn tips:


laat-hem-merken-dat-je-geniet

Veel mannen hebben moeite om zich te laten gaan in bed. Ze willen als het ware “toestemming” van de vrouw met wie ze zijn. Niet heel mannelijk, maar zo is het nou eenmaal.

Laten horen dat je het naar je zin hebt is een goed idee.

Zelfs als hij niet zo goed is in bed. Het helpt hem om meer te ontspannen en geeft hem zelfvertrouwen waardoor hij beter zijn best gaat doen. 

Natuurlijk moet je het niet faken als je het niet lekker vindt. Maar als hij ook maar een beetje in de goede richting gaat, laat dit dat blijken. Een paar simpele manieren zijn:

 • Kreunen
 • Schreeuwen
 • Je lichaam bewegen
 • Het hem vertellen

Een “Wauw dit voelt zo ontzettend goed.” doet meer voor zijn ego dan je denkt.


draag-sexy-lingerie

Mannen worden wild van lingerie. Het is bijna essentieel om dit in je kast te hebben hangen. Je verkleedt je als een cadeautje dat hij langzaam mag uitpakken.

Waarom werkt dit zo goed?

draag lingerieSimpel: elke keer dat jij een nieuw setje aantrekt, lijk je weer als “nieuw”.

Mannen hebben behoefte aan variatie in bed.

Niet alleen met de standjes en vormen van seks, maar stiekem ook met wie ze naar bed gaan. De meeste mannen houden het netjes en gaan niet vreemd. Maar hun brein kan er niets aan doen: het wekt die sterke verlangens naar variatie op.

Dit kan je opvangen door af en toe een nieuw setje aan te schaffen en ermee te variëren. Het gevolg is dat hij de variatie krijgt waar hij zo naar verlangt. En dat daardoor zijn passie voor jou steeds weer wordt aangewakkerd.


douchenDeze tip werkt twee kanten op:

Ten eerste is het belangrijk om zelf lekker te ruiken, zodat hij niet op je afknapt. Hij zal dit nooit tegen je zeggen. Maar als je na een dag hard werken niet zo fris ruikt daar beneden, dan gebeurt alles met tegenzin.

Wees dus verzorgd.

Aan de andere kant – en dit komt veel vaker voor – kan hij ranzig zijn. Dan ga jij dingen met minder plezier doen, waardoor het eindresultaat minder wordt. 

De meest simpele oplossing hiervoor is om samen snel onder de douche te stappen voordat jullie los gaan op elkaar.

Ik weet het, het is geen hogere wiskunde maar op een of andere manier wordt het vaak wel over het hoofd gezien…


geef-je-over-aan-hem

Je denkt misschien dat mannen het leuk vinden als je veel initiatief neemt in bed. Dat heeft inderdaad zijn charme. Heel af en toe.

Mannen willen zich groot en sterk voelen.

Geef je over aan hemZe hebben een groot ego. Ze hebben het nodig om zich machtig te voelen en daardoor het merendeel van het initiatief in handen te houden.

Als jij kunt laten zien dat je die behoefte begrijpt en die bij hem kunt aanmoedigen maak jij je in zijn ogen onsterfelijk.

Zeg daarom dingen als “Vanavond ben jij de baas.” of “Vanavond doe ik alles wat jij zegt.”

Herhaal het een paar keer. Mannen zijn Oost-Indisch doof. Als hij oplet terwijl je het tegen hem zegt, hoef je het meestal geen twee keer te zeggen.

Hij zal van de gelegenheid gebruik maken om het initiatief te nemen en door en door te genieten van zijn dominante rol.


dit-wil-hij-horen-in-bed

Dirty talk is een kunst. Een man opwinden en opgewonden houden met woorden is moeilijker dan je denkt, maar makkelijk te leren met de juiste instructie. Bekijk daarom even mijn video hierover:


En in dit artikel krijg je een flinke aantal voorbeeldzinnen die je vanavond nog kunt gebruiken om je man schandalig op te winden. Dit zijn mijn algemene tips om die dirty talk goed over te brengen:

 • Maak oogcontact terwijl je iets zegt. Doe je dat niet, dan komt het onoprecht over. Oprechtheid is wat dirty talk geloofwaardig maakt en wat mannen opwindt.
 • Hou het kort en simpel. Een man die opgewonden is, kan niet helder nadenken. Door volzinnen te vermijden maar direct ter zake te komen, praat je op zijn niveau.
 • Zeg niet te veel. Dit bederft de sfeer. Zeg af en toe een zinnetje en hou het daarbij.
 • Let goed op hoe hij reageert en stem daar je repertoire op af.
 • Dirty talk begint voor de vrijpartij. Wind hem doorheen de dag op. Vertel hem dat je naar hem verlangt. Dit kan ook in een app’je of sms’je.

Zo meteen krijg je nog meer tips om hem op te winden via zijn oren.

Maar eerst:


neem-af-en-toe-de-leiding

Ik noemde het net al even. Maar eens in de zoveel vrijpartijen kan je best een keer de leiding overnemen.

Mannen willen dit doorgaans zelf doen. Dan voelt hij zich stoerder en sterker. Dat stukje “ego” hoort voor hem bij seks. Krijgt hij dat niet, dan voelt het niet af.

Maar af en toe vinden we het geweldig als jij de leiding neemt en de baas bent. Draai de rollen om.

Je hoeft hem niet in een onderdanige rol te drukken, maar dat mag wel als jullie daar beiden zin in hebben.

Vertel hem wat hij moet doen en vergeet niet met wat nieuwe dingen te experimenteren. Daarmee zorg je ervoor dat hij een “wow”-momentje heeft en er geen genoeg van krijgt.


durf-je-zelf-te-laten-horen

Durf jezelf te laten horenBij twijfel: Ga luider.

Helaas zijn veel vrouwen bang om geluid te maken. Dat is zonde. Mannen houden ervan als jij op primitieve wijze laat horen hoe opgewonden je bent.

Dit hoeft niet eens met woorden te zijn. Hard kreunen, gillen of geluid maken op wat voor manier je wilt, maakt hem enorm opgewonden. Sterker nog: hoe harder jij tekeer gaat, hoe lekkerder hij het vindt.

Hier mag je weer overdrijven als je dat wilt.

Als je wat verlegen bent en je hier normaal ongemakkelijk bij voelt, kan je dat op deze manier oefenen. Als je merkt dat het makkelijker gaat kun je het langzaamaan steeds oprechter maken. Dan gil je alleen nog als je daar echt zin in hebt.

Het is een krachtig wapen.


asdasd

Zoals je als vrouw weet, vinden mannen voorspel en naspel niet altijd even belangrijk. Ze slaan het iets te vaak over en dat is geen goede zaak.

Gelukkig weet jij wel beter. Jij weet dat goed naspel ervoor zorgt dat jullie je closer voelen dan ooit. En dat is een goed moment om zijn ego te strelen.

Geef hem complimenten over zijn seksuele prestaties. Daar is hij erg gevoelig voor.

Sowieso vinden mannen complimenten erg leuk.

Maar dan wel over hoe slim we zijn, hoe sterk we zijn, hoe zelfverzekerd we zijn en hoe goed we zijn in bed. De rest vinden we niet zo belangrijk.

We hebben liever één compliment over onze geweldige bedprestaties dan honderd complimenten over dat leuke shirt wat we aanhebben.

Je kunt het simpel houden. Een eenvoudige “Wat ben jij goed in bed” of zelfs “Wow…. dat was het mooiste wat mij deze week is overkomen” kan al veel indruk maken. Zolang het oprecht of juist onschuldig klinkt, is het opwindend voor een man.

Vergeet na de seks ook niet tegen hem aan te kruipen alsof hij de mooiste en sterkste man op aarde is. Dat is ook een enorme streling voor zijn ego. Hij wil zich graag je beschermer voelen.


gebruik-je-richtingaanwijzer

Ik heb goed en slecht nieuws.

 • Het slechte nieuws, dat weet je waarschijnlijk al. De meeste mannen zijn verschrikkelijk slecht in bed. Ze doen maar wat en begrijpen geen fluit van een vrouwenlijf. Laat staan van haar geest en haar emoties.
 • Het goede nieuws is dat hij graag wil leren. Hij wil luisteren naar je instructies en er alles aan doen om je een mooie nacht te geven. Je kan je vriend of echtgenoot prima leren hoe je te plezieren. Als je maar eerlijk bent over de instructies die je geeft.

Je kunt dit doen door hem vertellen welke kant hij op moet:

 • richtingaanwijzers: vertel hem welke kant hij op moet“Hoger. Lager.”
 • “Iets naar links. Ja, daar.”
 • “Harder. Zachter.”

Door hem (op een onderdanige manier) te vertellen waar hij moet zijn, geef je hem de kans om te leren. Die kans zal hij met beide handen aangrijpen. Ook al is zijn ego nog zo groot, hij weet dat hij meer moet leren. En daar heeft hij jou voor nodig.

Disclaimer: Belangrijk is dat je dit respectvol brengt. Hem niet het gevoel geeft dat hij er niks van bakt en hem vervolgens commandeert om het juiste te doen. Maar juist kleine aanwijzingen geeft om het juiste te doen.

Een andere manier is door het subtieler te doen:

Je kreunt harder wanneer hij de juiste richting op gaat, en zachter wanneer hij de verkeerde afslag neemt.

Ik raad je aan om altijd met deze subtielere variant te beginnen en pas over te schakelen naar de expliciete aanwijzingen wanneer hij het kreunen niet begrijpt.

Dit verkleint de kans dat je hem kwetst en daarmee volledig afschrikt.


zeesterren-horen-op-de-bodem-van-de-oceaan

Eerder in dit artikel zei ik dat jij je moet overgeven aan je man. En dat dit is waar hij opgewonden van raakt.

Maar dat betekent niet dat je als een zoutzak in bed ligt terwijl hij zijn gang gaat. Dat is natuurlijk niet waar een man op zit te wachten. Dus de zogenaamde “zeester” komt vanaf nu niet meer voor in je repertoire.

Er zijn genoeg manieren waarop je actie kunt ondernemen als jullie in bed liggen. Raak hem aan. Raak jezelf aan. Zorg ervoor dat jij je handen, mond of benen gebruikt om de intimiteit tussen jullie te vergroten. Draai je lichaam bij om de hitte op te voeren.

Doe alles waarvan jij denkt dat het de seks heter maakt, zolang hij maar zijn gevoel van controle houdt.


raak-hem-aan-zoals-je-aangeraakt-wil-worden

Raak hem aan zoals jij aangeraakt wilt wordenDe meeste mannen houden van een beetje ruw. Maar ze kunnen niet altijd goed lezen waar jij op zit te wachten. Daarom zal je hem moeten bijsturen.

Dit doe je door hem af te remmen of juist aan te moedigen door hoe jij hem aanraakt.

Gaat hij te hard, dan pak je zijn handen en maak je de grip losser of trek je ze een beetje weg. Gaat hij niet hard genoeg, dan trek jij hem naar je toe of laat je hem voelen dat hij harder mag gaan.

De meeste mannen houden van hard. Hij wil het gevoel hebben je te domineren. En dat gaat nou eenmaal beter als hij dat met veel kracht doet.

Aan de andere kant wil hij je geen pijn doen. Hij wil erop kunnen vertrouwen dat jij zelf aangeeft hoe jij je voelt.


zeg-zijn-naam

Misschien is dit wel mijn beste dirty talk tip van dit artikel. Weet je niet wat je moet zeggen? Begin dan met zijn naam.

Elke man vindt dit het mooiste woord in zijn moedertaal.

Het geeft hem een goed gevoel over zichzelf en over jullie seks. Zeker als je nabij je hoogtepunt bent (of dit zo voor hem lijkt), is er niets mooiers voor hem om jou zijn naam te horen zeggen.

Wees ook niet zuinig met het volume en de frequentie.

Wanneer je iets wilt zeggen maar niet weet wat, ga je gang. Als je moet kreunen kun je net zo goed gelijk je mond zo vormen dat het verandert in zijn naam wordt. “AAAAAH” wordt “MATTHIJS”.

Of hoe je vriend dan ook mag heten.


begin

verras je vriend op onverwachte momentenToen hij klein was, hield je vriend van Sinterklaas en de Kerstman. Vooral als hij onverwacht cadeautjes rond de kerstboom of in zijn schoen vond. Hij voelde zich de koning te rijk en kon niet wachten op een nieuwe feestdag.

Je kunt hetzelfde bereiken door je vriend af en toe op onverwachte momenten te verrassen.

Je kunt rustig beginnen door een keer bij jullie thuis de vrijpartij in gang te zetten. Of je kunt het steviger aanpakken en beginnen met vrijen op een plek waar dat eigenlijk niet is toegestaan. Denk aan buiten in een bos of een andere openbare gelegenheid.

En wat denk je van in zijn auto?

In alle gevallen houdt je man van seks. En wanneer je hem verrast met een opwindende vrijpartij zo uit het niets wordt hij daar enorm blij van. Hij zal je nooit meer kwijt willen als je hem op die manier vanuit pure opwinding te pakken neemt.

De meeste vrouwen hebben namelijk niet het lef om op deze manier seks te initiëren.

Zo, dit waren 13 tips waardoor jij zijn beste ooit wordt in bed (of het bos of de auto of…)

Het waren zoals gezegd geen specifieke technieken of trucjes. Als je die wil weten klik dan hier om naar een blog te gaan waar er uitgebreid op in wordt gegaan.

>

Send this to a friend