Ze Reageert Niet? 12 Redenen waarom een vrouw je bericht negeert

More...

Waarom een vrouw niet reageert op je berichtjes:

Of ze nou je eerste bericht negeert, of dat jullie al een tijdje aan het chatten zijn en ze opeens besluit om je negeren. Het blijft stom.

​In dit artikel leer je wat de renenen zijn voor dit gedrag.

Je krijgt de 12 meest voorkomende redenen + hier en daar een tip om het in de toekomst te voorkomen:


Het is balen…

Ze reageert niet. Dat is balen. Het maakt je chagrijnig, daar kan ik goed inkomen.

Maar als ze niet reageert, dan heb jij wat fout gedaan.

weerAlthans, in de meeste gevallen. Je kan het niet altijd voorkomen. Vrouwen zijn onvoorspelbaarder dan het weer. Het kan vriezen, het kan dooien.

Met deze krachtige uitspraak zou ik dit artikel kunnen eindigen. Maar omdat ik zo aardig ben heb ik besloten om mijn over een decennium opgeslagen kennis rond het versieren van chicks vandaag met je te delen.

Je krijgt de twaalf meest voorkomende redenen dat ze niet reageert op je berichtjes.

Maar eerst: een disclaimer.

Disclaimer: de gedachten proberen te lezen van een chick is vergelijkbaar met jezelf castreren

Ik weet dat je droomt van die ene, speciale chick waar je al jaren achteraan zit. Dat weet ik omdat ik regelmatig e-mails krijg van mannen die wanhopiger dan wanhopig zijn. Dit is juist onderdeel van het probleem.

Als je continu denkt aan één chick heb je te weinig chicks in je leven. Het wordt heel moeilijk om liefdesverdriet te hebben als je leven lijkt op dat van Ron Jeremy of Dan Bilzerian.

Nou wil ik niet zeggen dat je hun beroepskeuze moet nadoen, maar je krijgt het idee.

Overmatig fantaseren over één chick verandert je in een vrouw.

Als ze ook nog niet reageert ben je een bezoekje aan het asiel verwijderd van je nieuwe status als kattenvrouwtje.

Stop dus met zeiken. Lees hier hoe je vrouwen overdag versiert als op dit moment de zon schijnt. Als het avond is, vind je hier een overzicht voor mijn tips om chicks te fixen ’s nachts.

Geef jezelf een klap op je achterhoofd, het liefst in de buurt van dat wanhopige deel van je brein, en ga en plant voort:


reden-1-niet-reageren

Luister vriend.

Dit is misschien een inkoppertje. Maar waarom zou een vrouw met jou willen chillen? Laat staan met je op date gaan?

  • Heb je recentelijk een medicijn voor suikerziekte ontdekt?
  • Een Nobelprijs voor de vrede gewonnen?
  • Een miljoen euro verdiend?

Je hoeft geen superheld te zijn om mooie vrouwen aan te trekken. Maar het helpt.

Er zijn genoeg losers op deze wereld. Daar zijn vrouwen zich terdege van bewust.

Ze kunnen de straat niet op zonder dat een paar uit de kluiten gewassen snotapen haar vertellen dat ze een lekkere kont heeft. Dan heb ik het niet over tuig dat prachtige oneliners als “pssst, meisje” op haar afslingert.

Die mannen realiseren zich niet dat geen enkele vrouw geïnteresseerd is in een man die niets beters te doen heeft dan op een straathoek hangen en onzedige opmerkingen naar voorbij lopende chicks maken.

Er is een juiste manier om vrouwen aan te spreken overdag.

Daarmee kom je over als een toffe gozer die per toeval haar prachtige hoofd voorbij zag komen en recht op zijn doel afgaat. Dit is mijn favoriete video over vrouwen aanspreken overdag:


Je hoeft van mij geen leven te hebben. Maar kom niet zeuren als een vrouw niet op je berichten reageert.

Als je geen leven hebt heb je twee opties:

  • Optie 1: Doe alsof je geweldig bent.

Dit werkt voor een tijdje, zeker als je wat mooie leugens integreert in je verhaal. Maar vroeg of laat wordt het vermoeiend.  Als ze erachter komt dat jij je aandacht verdeelt tussen je Dungeons and Dragons loopbaan en je natuurfilm-collectie, dan gaat ze er als een haas vandoor

  • Optie 2: Je regelt een leven.

Wat maakt niet uit, zolang je er maar beter van uit gaat zien, meer vrienden mee maakt en overkomt alsof je tijd investeert in iets wat je belangrijk vindt. Ik zou met een baan beginnen, maar that’s just me


reden-2-niet-reageren

Sommige van mijn klanten denken dat zij alles moeten doen in deze wereld. Daar zit een kern van waarheid in.

Er is een uitzondering: wanneer een chick besloten heeft dat ze je leuk vindt.

Stel dat je in een club staat en je bent keihard aan het werk om een chick mee naar huis te nemen. Let je dan een beetje op waar je staat? Of vuur je als een machinegeweer opschepperige verhalen op je af?

Helaas doen veel klanten het laatste. Dat zal nooit werken om een chick mee naar huis te nemen.

Waarom werkt dat dan niet?

Zij wil namelijk het gevoel hebben dat zij ook iets in de melk te brokkelen heeft. Oftewel: ze wil investeren in het gesprek.

flirtAlles wat vrouwen gratis krijgen, daar hebben ze geen waardering voor. Een gast die naar haar kijkt en denkt: “Oh mijn god je bent zo mooi en lief ik wil alles voor je doen als je maar met me mee gaat.” daar haalt ze haar schouders voor op.

Dezelfde gast die zijn schouders ophaalt en denkt: “Ze is heet, maar ik hoop dat ze zich een beetje gedraagt want ze is niet de enige leuke chick hier.” Die maakt veel meer kans.

Of je nou op WhatsApp, SMS of Tinder zit, of dat je tegenover haar in de club staat: geef haar de kans om voor je te werken. Luister naar haar doodsaaie verhalen over haar pony Rik als zij denkt dat dit werkt om een band met jou te smeden.

Blijf haar versieren maar geef haar die kans om haar verhalen te vertellen. Dat is effectiever dan continu door haar heen praten.


reden-3-niet-reageren

Als ik soms zie wat mijn klanten in hun Tinder profiel zetten, krijg ik de neiging om een hoog gebouw op te zoeken en te kijken of ik kan vliegen.

Ik stel dit elke keer uit omdat er gasten zijn die mij een zak geld geven om hun problemen op te lossen. Ik begin altijd met hen uitleggen dat je even na moet denken over wat er wel en niet op je Tinder-profiel komt.

Vrouwen kijken even naar de eerste foto en swipen naar rechts.

Net als jij.

Daarna lezen ze de tekst en bekijken ze de rest van je foto’s. Als je niks meer hoort is ze er simpelweg achter gekomen dat je gewoon helemaal niets bent.

In dit artikel leer je hoe je het tinderprofiel van een baas krijgt.


reden-4-niet-reageren

Dit is de snelste route naar een enkeltje friendzone. Of naar een eenzaam en ongelukkig leven, hoewel dat een ander woord is voor friendzone.

smsenIk help je even herinneren dat geen enkele vrouw een man wil die tijd heeft voor dit soort onzin.

Ze heeft liever dat je schrijft: “Geen tijd om te antwoorden want ik ben bezig met een andere chick. Later” Dan dat je reageert met: “Goed, en hoe was jouw dag.

Niet dat je dat daadwerkelijk moet terugschrijven.

Maar als ik een skimasker over mijn hoofd trek, mijn gepolijste Uzi tegen je borst druk en je vriendelijk doch dwingend verzoek één van die dingen terug te appen…

…dan is alleen de eerste optie het juiste antwoord.


reden-5-niet-reageren

Vrouwen willen geen relatie met deegballen. Ze vallen op echte mannen.

Wat is een echte man?

Ik dacht dat je het nooit zou vragen. Doe je gordel om, want het is tijd voor een ritje naar Het Beloofde Land der versierkennis:


Het zal je verbazen bij hoeveel mannen een gebrek aan mannelijkheid een rol speelt. Vrouwen klagen er constant over.

Kijk maar op het VIVA forum. Zelfs als ze twintig jaar met een man getrouwd is en hij alles voor haar doet wil ze niets liever dan een kerel die ballen heeft.

En zodra ze bij jou merken dat je een beetje mannelijkheid mist, dan hebben ze er geen probleem mee om nog even verder te zoeken.


reden-6-niet-reageren

Het bovenstaande wil niet zeggen dat je moet muteren in een personage uit Tekken of Mortal Kombat. Regilio Tuur was een prima bokser en een echte vent, maar na zijn vriendinnen als onvrijwillige sparringpartners te gebruiken ging hij toch mooi achter de tralies.

Als je te lomp doet tegen een vrouw, of ze nou tegenover je zit of met je SMSt, kan je het wel shaken.

Vrouwen willen een sterke man, maar eentje die voor haar belangen opkomt. Niet één die een bedreiging voor haar vormt.

Vergeet daarom niet je kwetsbare kant te laten zien. Of doe alsof je een kwetsbare kant hebt. Whatever. Vrouwen willen af en toe een signaal van je menselijkheid.


reden-7-niet-reageren

Dit is niet een hele fraaie.doe-wat-je-niet-kon-doen

Toch is het de realiteit van een volwassen samenleving.

Vrouwen daten meerdere mannen.

Totdat ze er eentje gevonden hebben die ze leuk vinden. Daar nemen ze een relatie mee en gaan eens in het half jaar een keertje vreemd.

Nee, even serieus. Als je niets hoort kan het prima zijn dat ze met iemand anders aan het daten is. Een ex, een nieuwe kaper op de kust, Daar doe je niets aan, behalve meer vrouwen daten en een aantrekkelijkere man worden.


reden-8-niet-reageren

goalOnderdeel van een aantrekkelijke man zijn is de leiding nemen. Dat heb je nodig.

Als jij een vrouw voor alles toestemming vraagt, heeft ze geen zin meer. Ze knapt op je af. Ze wil dat jij beslissingen maakt. En ze zit er niet op te wachten om je overal toestemming voor te geven.

Wees daarom zo aardig om die beslissingen te nemen zonder overal haar advies voor in te winnen.

Vraag haar niet wanneer ze tijd heeft voor een date. Schrijf gewoon: “Morgen koffie om acht uur.” Als ze niet kan hoor je het vanzelf.


reden-9-niet-reageren

Vriend, kijk eens goed naar je favoriete datingsite. Blader voor de lol eens door de mannelijke profielen.

Sommige sites komen over als een catalogus van ontsnapte Tbs’ers. Dat is interessant vanuit een antropologisch perspectief. Maar niet zo chill als je een vrouw bent die na afloop van een date veilig thuis wil eindigen, en niet in stukjes in het IJsselmeer.

Dit geldt niet alleen voor datingsites.

Sommige mannen zijn zulke prutsers in het versieren van een vrouw dat ik goed begrijp dat vrouwen gillend wegrennen. Je wil dus niet alleen aantrekkingskracht tussen jullie creeëren, maar ook vertrouwen. Je doet dit door kleine dingen zoals een foto van jou en je familie laten zien en nooit over haar grenzen te gaan.

(Het is goed om haar grenzen op te zoeken, maar zodra je merkt dat je weerstand krijgt dan neem je gas terug)


reden-10-niet-vertrouwen

 

Nou kunnen vrouwen geen gedachten lezen. Maar als ze ook maar het idee krijgen dat je wanhopig bent is je kans verkeken.

Geen enkele vrouw wil een man die niet goed in de markt ligt.markt

Ze zou wel gek zijn.

Stel dat jij een model met het perfecte lijf kan daten. Zou jij dan gaan voor een dikke chick op sportschoenen? Of: als jij je een Ferrari kan veroorloven, waarom rij je dan in een vijfde hands Volkswagen? Precies, dat doe je niet. En die chick ook niet.

Ook al lig je niet goed in de markt en is je enige vriendin je teddybeer: doe alsjeblieft alsof.

Geef haar het idee dat je net terugkomt van een geweldig trio en je zult zien dat ze niet anders kan dan die avond met je mee naar huis gaan.


reden-11-niet-reageren

Het is een ziekte en veel vrouwen hebben er last van. Ze steken elkaar aan door het lezen van de Cosmopolitan en de VIVA. En door elkaar te vertellen dat je nooooooit met een man moet slapen tenzij je een relatie met hem hebt.

Allemaal onzin, maar dat is een ander verhaal.

Kijk, een vrouw denkt dat je geïnteresseerder in haar wordt als ze het je moeilijk maakt. Niet waar, natuurlijk. Maar dat kan de reden zijn dat ze niet op je reageert.


reden-12-niet-reageren

Deed je op school mee met wedstrijden en competities? En was het enige wat je won de troostprijs?

phone-numberZo beschouw ik een telefoonnummer van een chick als ik uitga. Als ze niet met me mee naar huis wil denkt ze “Ach kom, die jongen probeert het zo hard, ik geef hem wel mijn nummer als troostprijs.

Omdat ik nummers zie als de troostprijs weiger ik die altijd, en juist daarom gaan er meer chicks met me mee naar huis. Maar dat is een ander verhaal.

Terug naar wat je moet doen als ze niet op je uitnodiging in gaat:

Vraag minder nummers, mijn broer. En als je met haar op date bent zorg je ervoor dat de avond in bed eindigt. Maak haar verliefd en voorkom dat je achter haar aan moet lopen als een schoothondje.


Dit is dus waarom vrouwen je berichten negeren

Ik hoop dat je antwoord hebt gekregen op je vraag. Maar om eerlijk had ik liever gehad dat je een andere vraag had gesteld. Namelijk:

Hoe voorkom je dat vrouwen je berichten negeren?

Zoals je hebt gezien ligt het probleem er 9 van de 10 keer aan dat ze je niet leuk genoeg vindt. Als je er dus voor kan zorgen dat vrouwen verliefd op je worden vanaf het eerste moment, dan wordt je leven een stuk makkelijk in dit opzicht.

Hoe je dat doet, leer je in deze artikelen:

>

Send this to a friend