7 Tips Om Moeiteloos Vrouwen Aan Te Kunnen Spreken (Waar dan ook)

More...

Hoe je moeiteloos vrouwen aan kan spreken (altijd en overal)... 

Heb je wel eens gehad dat je een mooie vrouw zag, maar simpelweg niet wist hoe je het aan moet pakken? Terwijl het andere gasten moeiteloos af ging? 

Geen zorgen, ik leg je hier precies uit hoe jij binnenkort hetzelfde kan doen.

Hier komen mijn 7 simpele, maar dodelijk effectieve tips om vrouwen aan te spreken:


Voordat we beginnen...

Dit is een artikel voor mannen. Met name mannen die een schop onder hun kont nodig hebben. Vrouwen kunnen dit artikel lezen.

Luister pannenkoek.

Allereerst mijn complimenten. Door uit te zoeken hoe je een mooie vrouw versiert steek je bij voorbaat al met kop en schouders boven 99% van de mannen uit.

Zeg nou zelf:

Wie van jouw vrienden neemt de tijd om erachter te komen wat vrouwen echt willen?

In plaats van te doen alsof ze het perfect weten terwijl ze nooit een nieuwe vrouw mee naar huis nemen?

Juist. Dat zijn er niet zoveel.

bar-pratenDaarom heb ik respect voor je broeder. Maar vergis je niet: makkelijk zal het niet worden. Je gaat niet in één stapavond van loser naar casanova.

Het kost bloed, zweet en tranen om 200 vrouwen af te werken of de vriendin van je dromen te krijgen.

Dat gezegd te hebbende, als je wilt weten hoe je de player wordt waar vrouwen van dromen, lees dan verder.

Hieronder krijg je mijn zeven belangrijkste tips om overal dames aan te kunnen spreken.


tip-1-moeiteloos

Gooi Tinder, Facebook en WhatsApp van je telefoon. Die heb je de komende maanden niet nodig. Vanaf nu is het keihard bikkelen.

vrouwen-aansrpekenVrouwen aanspreken in het echte leven in plaats van via een schermpje.

De enige manier om sociale vaardigheden op te bouwen is om ze te oefenen.

Op echte vrouwen, van vlees en bloed en met een hartslag.

Eng, ik weet het. Maar waar een wil is, is een weg.

Waarom oefenen zo belangrijk is

Als je nooit vrouwen aanspreekt duurt het wel even voordat je een normaal gesprek kunt voeren met een chick die je lekker vindt.

vrouwen-aansprekenUit onderzoek blijkt dat wanneer we voor een mooie vrouw staan ons IQ daalt, met een punt of tien. Dat is nogal wat.

De eerste reden om veel te oefenen is dat je hierdoor minder last krijgt van dat effect.

Om te voorkomen dat je afzakt naar het niveau van Rapper Sjors of Zanger Rinus wanneer je met die mooie dame praat, zul je gewend moeten raken aan vrouwelijke schoonheid.

Door een paar honderd vrouwen aan te spreken vlak jij jezelf een beetje af. Je plaatst vrouwen niet meer op een voetstuk en behandeld ze al normale mensen. Daardoor leer je helder na te denken in hun bijzijn.

Daarnaast leer je meer van 20 vrouwen aanspreken op een avond dan van een avond mijn artikelen lezen, hoe briljant deze ook zijn. Ervaring is de beste leermeester.

Maar duurt het niet lang om een paar honderd vrouwen aan te spreken?

Nee.

Sterker nog:

Je kan het op een paar avonden doen. Pak de trein naar Antwerpen (als je niet in Antwerpen woont) en spreek honderd vrouwen op een avond aan. Hiermee hack je het leerproces en heb je niet het probleem dat je sociale leven er aan lijdt.

Op een gegeven moment wordt je zo goed dat je maar een paar vrouwen aan hoeft te spreken voordat het raak is, maar in deze begin fase raad ik je aan om in een andere stad kilometers te maken.


tip-2-moeiteloos

Als je begint met versieren zou ik jezelf niet handicappen. Spreek overal en nergens vrouwen aan:

 • Kroegen
 • Supermarkt
 • Op straat
 • In clubs

Zelfs online vrouwen aanspreken is geen slecht idee. Maar als je op dit moment moeite hebt om vrouwen in het echt aan te spreken, sla dit dan even over. Het is een awesome tool om meer vrouwen te krijgen, maar focus je eerst op het belangrijkste: Vrouwen in het echt aanspreken. Tinder komt later wel.


tip-3-moeiteloos

Ben je bang om vrouwen aan te spreken? En wil jij je aanspreekangst overwinnen?

Let dan goed op:

Aanspreekangst en angst voor vrouwen ontstaat wanneer je weinig ervaring met ze hebt. Of wanneer de ervaringen die je had negatief waren.

Naarmate je meer ervaring krijgt zal je angst als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vrouwen zijn namelijk lief, mooi en negen van de tien keer geen nare wezens.

Natuurlijk zitten er rotte appels tussen maar wanneer je wegloopt als je er eentje tegenkomt is dat probleem ook weer opgelost.

Het probleem is alleen: hoe leer je meer vrouwen kennen als je bang voor ze bent?

Stap 1: Geloof niet in aanspreekangst

Er zijn genoeg datingcoaches die je wijs willen maken dat je een probleem hebt. Zodat ze je een dure cursus kunnen verkopen. Er is er zelfs één die een online cursus aanbiedt voor 900 euro.

geldNou ben ik niet goedkoop, maar dit gaat een beetje te ver.

Ik vraag geld om je te leren chicks te fixen en geef het merendeel van mijn materiaal gratis weg. Ook zal ik je nooit wijsmaken dat je een probleem hebt om meer geld van je te vangen.

Als iemand je vertelt dat je bang bent en dat hij je minder bang kan maken: ren weg.

Ik heb die cursussen gecheckt en ik wil mijn geld terug. Geen enkele van de methodes die daar worden verkocht, zijn wetenschappelijk bewezen.

Stap 2: Zet elke dag een nieuw stapje

Stel dat je doodsbang bent voor vrouwen. Begin dan zo klein mogelijk.

Zeg elke dag “hoi” tegen de eerste vrouw die je tegenkomt. Daarna mag je keihard wegrennen. Meer hoef je niet te doen.

Als je dit kunt doen zonder weg te rennen, kun je een nieuwe stap maken. Misschien probeer je het nu in een discotheek of in een kroeg. Je zegt “hoi” en loopt weg.

Dit klinkt nogal autistisch en dat is het ook.

Maar dat maakt niet uit. Dit is hoe je een angst overwint. Je stelt je bloot aan waar je bang voor bent en gaat zo ver als je durft. Gaat het te ver dan loop je weg.

Dit blijf je net zolang doen totdat jij je angst voor vrouwen kwijt bent. Tot die tijd is er niemand die jou zegt wat je wel of niet met ze moet doen.

Het gevolg?

Je krijgt betere ervaringen met vrouwen. Je leert van deze oefening dat vrouwen niet eng zijn, of je achterna zitten met een kettingzaag als je van ze wegloopt. Je bouwt wat meer vertrouwen op.

Door dit vertrouwen kun je steeds een stapje verder gaan. Totdat je zonder het door te hebben ineens met een superhete chick in bed ligt.


tip-4-weet-waarom

Als ik aan het coachen ben zie ik de gekste dingen gebeuren.

Mijn favoriet is wanneer een man een vrouw aanspreekt en doet alsof hij de weg vraagt.

aanspreken“Hee, mag ik jou iets vragen? Ja, waar is het centraal station?”

Die chick legt hem uit waar het centraal station is en mijn klant komt dolblij terug. “Ik heb met een vrouw gepraat.

Als oefening om je angst voor chicks te overwinnen is dat prima. Iedereen moet daar ooit doorheen. Als je daadwerkelijk een vrouw wil versieren gaat dit natuurlijk nooit werken.

Deze indirecte aanpak is misschien minder eng, maar gaat je wel tegen werken…

Je wil haar daarom duidelijk maken dat je haar aantrekkelijk vindt.

Dat hoeft niet op een creepy of sociaal onacceptabele manier. Vrouwen zijn namelijk slimmer dan wij, sociaal gezien.

Als er een vreemde man naar haar toekomt en haar rustig zegt: “Hee, ik zag je lopen en ik vind dat je een toffe uitstraling hebt.” Dan snapt zij ook wel dat hij niets liever wil dan haar vandaag nog meenemen naar zijn mancave voor een naakt spelletje ezeltje-prik.

Wat echter nooit zal werken om een vrouw in bed te krijgen is door om de zaak heen te draaien. Het is onmannelijk en je scoort er geen punten mee.

Zijn er situaties waarin ze nog steeds met je naar bed gaat?

Zeker.

Zijn die zeldzamer dan het spotten van een Yeti rond de evenaar? Yup.

Wees daarom een vent. Zeg haar waar het op staat. Maak er geen liefdesverklaring van, maar breng het alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

 


tip-5-moeiteloos

Hoe spreek je een vrouw aan zonder afgewezen te worden?

Eenvoudig. Zorg dat je het niet verpest. Hier ga ik er uitgebreider op in:


De meest gemaakte fout is dat mannen proberen haar te imponeren met hun briljante openingszin. Dit gaat hem niet worden vriend.

Een toffe kerel heeft geen openingszin nodig.

Vrouwen komen vanzelf op hem af. Als je nog niet zo tof bent, doe dan een klein stapje om zo tof te worden. Door als je een vrouw aanspreekt er niet te hard over na te denken.

In een kroeg of club zeg je:

bar-talkHee, wie ben jij?

Op straat of in de supermarkt zeg je:

Hee, ik zag je net lopen (wijs waar je haar zag) en ik vind dat je een toffe uitstraling hebt. Dus ik moest even hoi komen zeggen.

(Op Tinder gebruik je één van mijn briljante openingszinnen voor online dating)

Ik heb honderden openingszinnen getest, zowel zelf als met al mijn klanten. De simpele openingszinnen werken altijd beter.

Geen gezwets over engeltjes die uit de hemel vielen of wat ze op haar beschuitje wil de volgende morgen. Dat is voor domme boeren met een bouwvakkersdecolleté. Maar gewoon recht er op af.


tip-6-moeiteloos

Je hebt haar aangesproken. En nu?

Wil je dat er daadwerkelijk wat uitkomt, bekijk jezelf door haar ogen.

Ziet ze een man die lijkt op de naar pis stinkende zwerver die ze gisteravond uit haar portiek heeft getrapt? Of ziet ze een man die gekleed is als een baas en vol zelfvertrouwen uit zijn ogen kijkt?

tof-levenKijk. Het maakt mij niet uit wat voor reacties je krijgt.

Als jij wordt afgewezen blijven er meer vrijgezelle vrouwen voor mij over.

Maar als je succes met vrouwen wilt, zul je moeten overwegen wat ze van je vinden.

Als je bang bent voor vrouwen en vaak bent afgewezen heeft dat wat te maken met je uitstraling. Misschien is je uiterlijk niet in orde. Of maakt ze conclusies over je innerlijk op basis van je uiterlijk.

Wat het ook is: fix het.

Begin met het doorwerken van deze artikelen:

In het ergste geval zou je kunnen faken dat je een leuke man bent. Maar dat is geen strategie voor de lange termijn. Als een vrouw erachter komt dat je echt onder een brug slaapt, gaat ze bij je weg.

Hetzelfde als jij twee uur de baas hebt uitgehangen op een date en ze met je mee naar huis gaat, en daar een zwijnenstal rond je World of Warcraft PC aantreft.

Vrouwen rennen gillend weg van mannen die zich beter voordoen dat ze zijn. Dus doe je niet beter voor, maar wordt daadwerkelijk een beter mens.

 • Ga naar de sportschool
 • Verdien meer geld
 • Zorg dat je er niet uitziet alsof jij je kleren in een container hebt gevonden
 • Bekijk voor de zekerheid deze video:

tip-7-moeiteloos

Een vrouw benaderen in de kroeg gaat heel anders dan op straat. Je hebt een andere uitstraling nodig en zult anders met haar om moeten gaan.

Om het niet al te ingewikkeld te maken, wil ik één ding benadrukken:

Hoe drukker de omgeving, hoe interessanter jij moet zijn

Als ze op straat loopt op weg naar de Blokker, verveelt ze zich te pletter. Ze is misschien een beetje down en niet bezig met haar omgeving.

Als ze in de kroeg staat is het anders.

 • Ze is met vijf vriendinnen die haar volgieten met alcohol,
 • Om de haverklap komen zich gasten melden die haar wel van een nieuw gezichtsmaskertje willen voorzien,
 • Er klinken dreunen uit strategisch opgestelde boxen waardoor je elkaar niet kunt verstaan,
 • Een spectaculaire lichtshow moet camoufleren hoe lelijk en dik de meeste mensen zijn..

kroeg-talkIn dat laatste geval zul je veel interessanter moeten zijn dan in het eerste geval.

Tegelijkertijd kun je er mee wegkomen om minder verzorgd te zijn in een kroeg.

Het is donker dus het valt minder op. Op straat heb je die luxe niet, omdat elke pukkel wordt onthuld door het zonlicht.

Dat wil niet zeggen dat de ene plek beter is dan de andere. Maar in de kroeg heb je meer concurrentie. Haar aandacht wordt getrokken door alles wat ik hierboven heb genoemd.

Op straat ben je waarschijnlijk het meest spectaculaire wat haar die dag zal overkomen.

Dus: hoe drukker de omgeving, hoe meer stimulatie je haar mag bieden.

De makkelijkste manier is door directer te zijn.

In een kroeg kun je haar sterk laten merken hoe hard je naar haar verlangt. Daar hoef je geen geheim van te maken. Plus, je kunt meer lol trappen dan op straat.

Op straat of in de supermarkt moet je ook laten zien dat je het goed bedoelt en dat je niet één of andere engerd bent.

Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan dit artikel over hoe je moet praten met meisjes op straat.

>

Send this to a friend