17 Signalen Om Gemakkelijk Te Zien Dat Een Vrouw Je Leuk Vindt

More...

Hoe je kan zien of een vrouw je leuk vindt:

Als je een vrouw aan het versieren bent, is het heel ongemakkelijk als je niet weet waar je staat.

Wat als je kon zien of ze je leuk vindt of niet?

In dit artikel leer je alles wat je moet weten om aan een vrouw haar lichaamstaal te zien of ze je wil.

Signalen dat een vrouw je leuk vindt

Vindt ze mij leuk? Herken het met deze signalen

Luister mijn vriend.

Het leven is al moeilijk genoeg. Flessen wodka groeien niet aan de boom. De meeste chicks in Nederland lopen op sportschoenen en gaan veel te vaak naar de McDonalds.

En als je tegenover een lekkere dame in de club staat, heb je soms geen idee of ze naakt met je wil mens-erger-je-nieten, of dat ze zich scheel verveelt.

Dat komt omdat de lichaamstaal van vrouwen nogal ondoorzichtig is.

En laten we het helemaal niet over hun communicatieve vaardigheden hebben. Vrouwen zullen je nooit zeggen: “Hee lekkere beer. Neem me mee naar je huis en laat me zien hoe goed je kunt worstelen.” In plaats daarvan halen ze allerlei rare capriolen uit om te voorkomen dat je ze makkelijk vindt.

Maar goed. Dat is een ander verhaal. Als datingcoach hou ik niet van gezeur en zelf zeuren. Ik hou het rationeel. Dus voordat ik begin met je scholen in vrouwelijke lichaamstaal, eerst een disclaimer:

DISCLAIMER! Stop met het proberen te lezen van haar gedachten

Je staat voor een lekkere chick. Je wilt haar mee naar huis nemen. Maar hebt geen idee of ze hiervoor te porren is.

Je kunt twee dingen doen:

  1. Je enorm veel zorgen maken of ze je leuk vindt. De volgende twee uur probeer je jouw mentale vermogens verder uit te breiden en haar gedachten te lezen. Ondanks de voodoo die je uithaalt, heb je twee uur later nog steeds geen idee. Omdat je het te druk had met je mentaal aftrekken, begon de chick zich te vervelen en is ze weggelopen
  2. De volgende stap in het versieren zetten en haar proberen mee te nemen. Als ze niet wilt, zegt ze vanzelf nee. Als ze wel wilt, lig je met haar in bed en schrijf je me de volgende morgen een liefdesbrief om me te bedanken voor mijn goddelijke interventie

In deze video ga ik er net wat uitgebreider op in:


Goed. Je hebt de video gezien en zegt “Tim, dat is allemaal leuk en aardig, jij oppergod. Maar ik wil nog steeds weten hoe ik aan een vrouw kan zien of ze me leuk vindt. Gewoon, omdat het een regenachtige zondagmiddag is en ik graag mijn kennis bijspijker.”

Nou jongen, dan regel ik dat toch voor je? Bekijk eerst deze video van een tijdje terug. En dan geef ik je daarna in tekst 17 signalen waaraan je kunt zien of een vrouw je leuk vindt.


1-vd-17-signalen

ze maakt oogcontactHeb je dit weleens meegemaakt….

Je staat in een kroeg een beetje te chillen. Aan de andere kant van de ruimte zie je ineens twee oogjes opflitsen. Een vrouw kijkt je kant op.

Je denkt “zal wel” en focust je weer op het wegtanken van on-Christelijke hoeveelheden wodka en cola light.

Twee minuten later kijkt ze wéér. En vijf minuten later wéér.

Tien minuten later staat ze op twee meter afstand.

Het zoeken van oogcontact is een indicatie dat een vrouw geïnteresseerd is.

Los van de afstand die er tussen jullie is.


2-vd-17-signalen

Dit geeft haar een verlegen en ietwat onderdanige oogopslag.

Vaak als ze je leuk vindt en onder de indruk is, dan verbreekt ze het oogcontact naar beneden.

Aan de andere kant…

Doet ze het naar de zijkant, dan verveelt ze zich. Kijkt ze naar boven, dan doet ze dan minacht ze je.


Als ze wat onrustig heen en weer wiebelt, kan dit betekenen dat ze je leuk vindt. Het zijn de zenuwen die eruit moeten.

Had ik al gezegd dat je lichaamstaal moet beoordelen in clusters? Één signaal dat ze je leuk vindt, betekent niets. Zie je er meerdere, bijvoorbeeld vijf tegelijk, dan heb je meer informatie en kan je met meer zekerheid zeggen hoe ze over je denkt.

Zenuwachtig bewegen kan ook met iets anders te maken hebben. Misschien heb je haar net verteld dat je haar moeder hebt gedaan. Dan zou ik ook wat ongemakkelijk heen en weer schuiven als vrouw zijnde, en dat heeft niets met aantrekkingskracht te maken.

Maar als het onderdeel is van andere signalen dat ze je lekker vindt, dan is dat goed nieuws.

Het tegenovergestelde is wanneer een vrouw als een standbeeld naar je luistert. In de meeste gevallen betekent dit dat ze je niet leuk vindt en wil dat je ophoepelt.

Er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld wanneer een vrouw zo opgewonden is dat ze zich bijna niet meer kan bedwingen. Ook in dat geval moet je rustig aandoen en naar andere signalen kijken.


4-vd-17-signalen

Ze bijt op haar lipDit is een klassieker.

Ze laat hiermee zien dat ze gezoend wil worden.

Ik beschouw het als één van de krachtigere signalen op dit lijstje. Want vrouwen bijten niet op willekeurige momenten op hun onderlip. Dus het is een vrij duidelijke.


5-vd-17-signalen

Wanneer een vrouw je bespringt, tegen de grond werkt en je kleren van je lijf trekt, weet je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat ze naakt asperges met je wil telen.

Als een vrouw van je wegrent, weet je vrijwel zeker dat ze niets van je moet hebben.

Alles daar tussenin, helpt je om meer informatie te krijgen over waar je staat.

Een vrouw die je nabijheid opzoekt, ook al is het door een klein stapje naar voren te zetten en dan weer terug, gooit een hengeltje uit en kijkt of je bijt.

Ze daagt je uit en wil zien wat je doet.

Let altijd goed op waar een vrouw is ten opzichte van jou. Geef haar altijd de ruimte om weg te stappen als ze dat wil. Als je ziet dat ze op het punt staat naar achteren te gaan ben je haar voor en zet je zelf een stap naar achteren. Daardoor win je vertrouwen omdat ze ziet dat je haar grenzen respecteert.

Daarom is het super belangrijk om een vrouw altijd afstand te laten nemen als ze daar behoefte aan heeft. Duwt ze je weg of zet ze een paar stappen naar achteren, laat haar dan gaan. En wees haar bij voorkeur voor.


Dit is niet zoiets als ja-knikken, maar een rustig knikje zoals ik in de video laat zien.

Dit is wat vrouwen doen als ze zich kwetsbaar opstellen aan een aantrekkelijke man. Het is onmogelijk om dit te doen bij een man waar ze bang van zijn, omdat ze daarmee hun kwetsbare nek aan hem blootstellen.


Dit werkt hetzelfde als dichterbij stappen.

Naar voren leunen is een teken van interesse en nabijheid zoeken.

Omgekeerd is naar achteren leunen een indicatie dat je te dichtbij bent. Zet een stap naar achteren en kijk of ze weer rechtop gaat staan.


Denk voor haar buik of voor haar borsten. Dit doen mensen als ze zich niet helemaal op hun gemak voelen, maar niet zo erg dat ze de afstand groter moeten maken.

Omgekeerd doet een vrouw die je wil haar handen en armen naast haar lijf. Of nog beter: om je heen.


ze glimlachtEen vrouw die je leuk vindt, lacht naar je. Althans, als ze een bewuste versierpoging doet.

Een vrouw die wel heel erg onder de indruk van je is en dat door de emotie niet kan communiceren, laat dit duidelijke signaal niet zien.


Kijk eens naar haar torso en haar voeten. Ze geven je belangrijke informatie over wat ze zo meteen gaat doen.

Staan haar voeten naar je toe? Dan heb je haar aandacht. Mensen zijn meestal niet bewust bezig met de stand van hun voeten. Dus de kans is klein dat ze dit “faket” om te doen alsof ze luistert.

Maar wanneer ze haar voeten wegdraait, of het er nou één of twee zijn, dan is dit een teken dat ze weg wil lopen. Ze zet haar voeten alvast in de aanslag. Klaar voor de start….

Dat ze niet wegloopt is eerder een vorm van beleefdheid.

Met haar torso werkt het iets anders. Als je te dichtbij komt zal je zien dat ze deze wegdraait.

Of ze doet alsof je haar aandacht niet hebt. Dan draait ze haar bovenlijf weg terwijl haar voeten jouw kant op wijzen.


Stel dat je met haar praat. Jullie staan behoorlijk dicht op elkaar. Dan draait ze haar hoofd een beetje terwijl ze oogcontact maakt. Misschien bijt ze nog op haar onderlip ook.

Op dit moment wil ze met je zoenen. Ze heeft haar neus alvast opzij gedaan zodat je er goed bij kan.

Het is iets wat vrouwen doen zonder dat ze zich er bewust van zijn.


Het is niet dat er een vlieg op je schouder zit die zij op attente wijze naar het hiernamaals slaat. Nee, haar aanrakingen komen uit het niets en lijken een doel op zichzelf te zijn.

Dat kan heel subtiel zijn.

ze raakt je per ongeluk aanWanneer jullie zitten, kan je merken dat jullie benen elkaar lichtjes raken. Als jullie lopen, strijken jullie schouders langs elkaar.

Het lijken eerder ongelukjes dan wat anders.

Sommige vrouwen die op de versiertoer gaan, raken je overdreven aan. In het ergste geval pakken ze je bij je zaakje. Dat gebeurt meer dan eens als je vaak genoeg uitgaat.

De beste aanrakingen zijn de aanrakingen die jij hebt uitgelokt.

Die zorgen dat de intensiteit en spanning toenemen en ze meer en meer opgewonden raakt.


Wanneer ze naar je kijkt en haar hoofd scheefhoudt, lijkt ze een beetje op een puppy. Je zou haar een aai over haar bol willen geven of haar onder haar kin of achter haar oortjes willen kroelen.

Dit zie je bij een vrouw als je haar aandacht hebt en ze naar je luistert.

Het kan er een beetje statisch uitzien waardoor de andere lichaamstaal signalen verloren gaan. Zeker als je een verhaal aan het vertellen bent waarin naar voren komt hoe geweldig je bent, is dit een goed teken.


Soms wil ik even testen waar ik sta. Dat doe ik door zelf een vrouw aan te raken.

Ik begin bij haar schouders en de buitenkant van haar armen. Mijn aanraking is heel kort en licht en ik bouw het steeds een beetje uit. Als ze blijft waar ze is, is ze geslaagd.

Als ze je niet leuk vindt of je te snel gaat, draait ze haar torso weg, haalt ze je hand weg of zet een mini-stapje naar achteren.

Je moet altijd voorzichtig beginnen met aanraken.

Als je er gelijk vol in gaat kan dit werken, of ze geeft je een stoot op je smoel. Door het rustig aan te pakken weet je beter wat voor vlees je in de kuip hebt.

Daarna kan je de spanning wat verder opvoeren. In dit gesprek op de radio geef ik meer informatie.


Één van mijn favoriete tests is om een hand in haar nek te leggen. Als ze haar nek vlak legt in mijn hand, weet ik dat ze zich op haar gemak voelt. Wanneer ze haar nek wegtrekt is dit een teken dat ze niet wil.


Dit is een handig signaal wat helaas niet alle vrouwen afgeven.

In de video helemaal aan het begin leg ik uit dat ik een vrouw tegenkwam die met me mee wilde, maar die geen enkel signaal afgaf. Daarom is het zo chill als ik een chick tegenkom die elk signaal beantwoordt door me op een vergelijkbare manier aan te raken.

Of ze het nou doet met dezelfde intensiteit, op dezelfde plek of alletwee, het maakt mijn leven zoveel eenvoudiger.

Een vrouw die je niet ziet staan, doet dit simpelweg niet.


Het is een teken van zenuwen. Of het nou is dat ze aan jou zit, met haar eigen kleren speelt of aan haar glas frunnikt.

Die zenuwen kunnen van alles betekenen. Dus let ook op de andere signalen, van lachen tot oogcontact.

Als je niet weet waarom een vrouw zenuwachtig is en je weet zeker dat het niet door jou komt, vraag het dan even. Je kan aan haar reactie meestal wel zien wat er aan de hand is.


Haar pupillen worden groterDit gebeurt er als ze ergens geïnteresseerd in is. Met name wanneer er een aantrekkelijke, sterke man voor haar staat.

Dan veranderen haar ogen in schoteltjes.

Het kan ook gebeuren wanneer ze heel intens naar iets luistert. Wanneer jij aan het woord bent is het ook een goed teken.

Zo kan je dus zien of een vrouw je leuk vindt

Twee laatste dingen om te onthouden:

  1. Deze signalen zijn handig, maar wacht er niet op. Wacht niet op toestemming voordat je iets doet. Je merkt vanzelf of je weerstand krijgt of niet.
  2. Beoordeel gedrag altijd in clusters. Zie je dus meerdere van deze signalen, dan kan je er van uit beginnen te gaan dat ze je leuk vindt.
>

Send this to a friend