Vindt hij mij leuk? 3 Tips Die ALLE Twijfel Wegnemen

More...

Hoe je erachter komt of hij je
leuk vindt...

Jij vindt hem geweldig... maar wat vindt hij van jou?

In deze blog maken we een eind aan je onzekerheid, door te leren herkennen of een man je leuk vindt.

Je krijgt 3 simpele tips waarmee je meteen kan zien hoe je ervoor staat:


Test of hij je leuk vindt.

Ik begrijp je heel goed.als-iemand-je-aantrekkelijk-vindt

Het is frustrerend als je niet weet of een man je leuk vindt. De gedachte dat het weleens niet zo zou kunnen zijn kan je helemaal gek maken.

Dat komt omdat iedereen leuk gevonden wil worden. Zelfs als we die persoon zelf niet zien staan.

Het is vleiend als iemand ons aantrekkelijk vindt.

En we gebruiken die aandacht om ons goed te voelen over onszelf en om een idee te krijgen van hoe aantrekkelijk we zijn in het algemeen.

Maar als jij zelf verliefd bent op een man, dan is de behoefte nog veel groter.

Stel dat je een man erg aantrekkelijk vindt. Maar hij laat niets van zich horen. Of je hebt een collega op het werk waarvan je hoopt dat hij je wil maar waarbij je sterk twijfelt.

Ik hoop dat je na dit artikel nooit meer deze twijfel zult voelen. Omdat je mijn test gebruikt om erachter te komen of een man je aantrekkelijk vindt, ja dan wel nee.

Bekijk zeker ook deze video:Wil je weten of een man je leuk vindt? Lees dan verder bij de drie tips en zit nooit meer in spanning.


tip-1-2let-niet-op-een-signaal

Herkennen wat iemand voelt is niet makkelijk. We kunnen nou eenmaal geen gedachten lezen. En mensen kunnen zich beter voordoen dan ze zijn.

Heb je er weleens over gedacht dat een man kan doen alsof hij je leuk vindt terwijl hij in feite alleen maar met je naar bed wilt? Zoiets kan aan je zelfvertrouwen knagen, zeker als je verliefd bent op een man.

Maar ik wil je gelijk corrigeren. Want het is niet te zien aan een man of hij verliefd is. Want we kunnen als mens geen gedachten lezen.

Wat je wel kunt zien is of een man je aantrekkelijk vindt. Dat is iets heel anders.

Want een man kan je prima aantrekkelijk vinden zonder verliefd op je te zijn.

Sommige van de signalen hebben dus te maken met of een man zich fysiek tot je aangetrokken voelt of dat hij je persoonlijkheid ook interessant vindt. Maar let op: die twee hoeven niet altijd samen te gaan.

Het wordt wel gezegd dat vooral wanhopige mannen met weinig zelfrespect het aandurven om tijd met je door te brengen als ze alleen je lijf willen en je persoonlijkheid echt niet trekken.

Dat is een versimpeling. Ja, wanhopige mannen negeren je nadelige aspecten van je persoonlijkheid hopend op meer seks. Dat is waar.

Maar naarmate jij knapper bent voor meer mannen, hoe meer mannen wanhopig zullen zijn om een keer met jou naar bed te gaan.

Hoe knapper je bent, hoe meer mannen bereid zijn te liegen om je in bed te krijgen. Of om te negeren dat ze je persoonlijkheid niet leuk vinden in de hoop dat je met ze naar bed gaat.

De signalen die ik in dit artikel geef zijn niet bedoeld om onderscheid te maken tussen mannen die je leuk vinden en willen voor seks, en mannen die verliefd op je zijn.

Wil je daar een test voor? Lees dan deze kenmerken en signalen van een verliefde man.

Kijk naar signalen in clusters.voorspelbaar

Als je wilt weten of een man je aantrekkelijk vindt, kijk dan niet naar één gedraging. Dat is te weinig informatie om vast te stellen hoe de vork in de steel zit.

Het is een beetje hetzelfde als ik tegen mannen zou zeggen dat elke vrouw die naar hem knipoogt de kleren van zijn lijf wil scheuren. Jij hebt vast weleens geknipoogd naar een man die je niet aantrekkelijk vond.

Helaas zijn sommige mannen zo dom dat ze me zouden geloven als ik dit zou vertellen.

Dus leg ik mannen uit dat ze niet alleen moeten letten op een knipoog. Maar dat ze moeten uitkijken naar meerdere knipogen. En naar andere signalen dat een vrouw ze aantrekkelijk vindt. Hoe meer signalen een vrouw geeft, hoe groter de kans dat zij weleens een keer met hen van bil wil (mits zij haar op de juiste manier versieren).

Bij mannen werkt het precies zo...

Dat hij één keer aardig tegen je doet wil niet zeggen dat hij je aantrekkelijk vindt. Maar zie je consistent “ik vind je leuk“-signalen, berg je dan maar. Je hebt een stille of minder stille aanbidder te pakken. 


tip-2-2Herkennen of een man je aantrekkelijk vindt is moeilijk als je er te veel over nadenkt. Mannen zijn namelijk niet zo ingewikkeld.

Sterker nog:

ontzettend-voorspelbaar

Wij zijn ontzettend voorspelbaar.

Als jij een man aantrekkelijk vindt zal jij alles doen om zijn aandacht te trekken. Jij wilt dat hij je versiert. En als hij een versierpoging waagt ben je continu bezig met het hem zo makkelijk mogelijk maken.

Maar mannen gaan hier nog veel verder in. Want mannen zijn van nature jagers. Althans, zo doen we ons graag voor. We voelen ons mannelijk als we ons best doen om een meisje te veroveren.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want we hebben de sociale intelligentie van een goudvis.

Mannen interpreteren signalen van een leuke vrouw aan de lopende band VERKEERD.

Dat komt omdat mannenhersenen sociaal gezien minder ver ontwikkeld zijn dan die van vrouwen. Vrouwen kunnen over het algemeen beter inschatten hoe andere mensen zich voelen en hoe zij zichzelf voelen. Dat verschil in intelligentie maakt dat mannen moeite hebben om vrouwen te begrijpen en met ze te praten.

Maar als je merkt dat hij het ondanks die moeite toch probeert, dan heb je belangrijke informatie. Als hij je, hoe onhandig ook, veel aandacht geeft, is dat een indicatie dat hij weleens met jou een naakt rondje door de stad wil fietsen.

Hier zijn wat voorbeelden van domme aandacht van mannen:

 • Hij stelt je vragen waarvan de antwoorden hem normaal gesproken nooit zouden intereseren, maar bij jou wel. Hij wil interesse tonen omdat hij in een boekje heeft gelezen dat dit vrouwen oncontroleerbaar heet maakt. Doordat hij je zo aantrekkelijk vindt maakt hij zichzelf wijs dat elk woord dat uit je mond komt het mooiste is wat hij ooit heeft gehoord.
 • Als je zo’n saai verhaal hebt verteld komt hij daar later op terug om er meer over te vragen. Bijvoorbeeld op je werk: “Hoe is het afgelopen met dat ene project van vorige week?” Bij ieder ander die hij niet zo leuk vond zou het hem niet kunnen schelen…. Maar bij jou is dat anders.
 • Hij kijkt te veel en te vaak naar je… en hij probeert dat te verbergen. Wanneer jullie in een groep zijn gaat veel van zijn aandacht naar jou uit. Of als jullie niet met elkaar aan het praten zijn (bijvoorbeeld op je werk) betrap je hem erop dat hij je bespiedt.
 • Als je met hem praat kijkt hij niet op zijn telefoon. Jij hebt zijn volle aandacht terwijl hij normaal gesproken voortdurend aan zijn telefoon geplakt zit.
 • Hij lacht om je grapjes en praat je naar de mond. Hij hoort niet echt wat je zegt maar weet dat te camoufleren door te doen alsof hij je hoort.
 • Terwijl hij met je aan het praten is dwaalt zijn blik naar beneden af. Hij bekijkt je van top tot teen. Wat hij op zo’n moment denkt kan ik je beter niet vertellen. Een sterke indicatie dat hij je aantrekkelijk vindt.
 • Als je in een kroeg staat en hij spreekt je aan, dan leunt hij naar je toe. Het is apengedrag, waarbij een jonge aap zich ondergeschikt maakt aan iemand die hij interessant vindt.

Een van de beste indicatoren dat een man je leuk vindt, is als hij zijn best voor je doet.

Ik heb het over:

 • Initiatief nemen om af te spreken.
 • Veel contact zoeken.
 • Tijd vrijmaken om je te zien.
 • Jullie afspraakjes zo leuk mogelijk proberen te maken.
 • Net wat meer zijn best doen op zijn uiterlijk.
 • Over het algemeen tijd en moeite in je streken…

Hoe extremer hij gaat in deze dingen, hoe leuker hij je waarschijnlijk vindt.

Het is heel uitzonderlijk dat een man uren met je wil praten als hij alleen uit is op seks. En als je twijfelt kan je een avond geen seks met hem hebben, en dan kijken hoe hij reageert.

Vindt hij het niet erg? Goed teken

Haakt hij af? Slecht teken.

kijk-naar-signalen-in-clustersVerder geldt dat een man die je leuk vindt er altijd naar zal verlangen om dichter bij je in de buurt te komen. Om net een stapje verder te gaan dan jullie nu maken.

Zijn pogingen zullen altijd een beetje onhandig zijn. Wat natuurlijk super schattig is.

Hoe weet ik of hij me leuk vind? Zo dus!

Bij tip #1 las je dat je moet kijken naar een cluster van signalen.

Als je wil weten naar welke signalen je moet kijken lees dan dit artikel met 27 signalen om te zien dat hij je leuk vindt.

Succes.

>

Send this to a friend