De 12 Beste Tips Om Mannen Te Versieren & Verleiden

More...

Hoe je mannen eenvoudig kan versieren & verleiden:

Als je in de kroeg staat en de man van je dromen spot wil je hem natuurlijk niet laten gaan.

Maar hoe zorg je ervoor dat hij je aantrekkelijk vindt en een relatie met je wil?

In dit artikel krijg je mijn beste tips om mannen te versieren en te verleiden (ook buiten kroeg situaties om)


Het maakt niet uit wie hij is… 

Hi prinses,

Als je de man van je dromen wilt versieren, maakt het niet uit of hij ram, maagd of vissen als sterrenbeeld heeft. En welke taal hij spreekt, Nederland, Spaans, Turks of Marrokaans, het zal me ook halal paardenworst wezen.

Nee.

bar-talkWaar het mij om gaat, is dat je leert welke versiertrucs elke man het hoofd op hol brengen.

Wat mij betreft is hij zelfs bezet en wil je deze getrouwde man “afpakken” van zijn vrouw. Dit kan ik zeggen omdat het altijd zijn keuze is bij wie hij is. En als jij de ware voor hem bent, wie ben ik dan om je niet aan te moedigen op je versiermissie.

In dit artikel krijg je geen cursus of workshop rond WhatsApp, Facebook, mail en andere vormen van online versieren.

Daar heb ik al een aantal artikelen over geschreven en die staan hier:

Nee, dit artikel gaat meer over wanneer je een leuke man op straat of in de kroeg tegenkomt. Tijdens het uitgaan is versieren voor de meeste mensen niet makkelijk meer omdat ze met hun ene hand aan hun telefoon zitten vastgeplakt, en met de andere hand zenuwachtig aan hun lip pulken omdat ze nog geen matches hebben.

Niet nadat je dit artikel hebt gelezen. Je leert alles wat je nodig hebt om hem subtiel te verleiden aan de hand van 12 tips.

Komen ze:


tip-1-10rokjesElke man heeft de behoefte om mooie vrouwen te versieren. Dat is in zijn instinct. Hij voelt zich graag een jager. En de vrouw die dat instinct in hem aan weet te wakkeren wordt zijn prooi.

Op wat voor soort vrouwen gaan mannen op jacht?

Heel simpel: aantrekkelijke vrouwen.

Hierbij kun je onderscheid maken in aantrekkelijkheid op de korte termijn en de lange termijn.

Op de korte termijn kijkt een man vooral naar je uiterlijk en uitstraling. Als hij je opwindend vindt, is dat voor hem genoeg. Je bent aantrekkelijk op de korte termijn als je genoeg mannen hebt die een praatje met je komen maken en er alles aan doen om je mee naar huis te krijgen. Dan weet je dat zijn jachtinstinct aan is gewakkerd.

Als je op de lange termijn aantrekkelijk bent, heb je veel mannen om je heen die proberen een relatie met je te krijgen. Dat is wanneer hij zich op zijn gemak bij je voelt en je een interessant mens vindt. Maar de manier waarop mannen die gevoelens krijgen verschilt heel erg met die van vrouwen.

Vergis je niet: als je een relatie wilt kun je aantrekkingskracht op de korte termijn niet overslaan.

Want als je man ’s avonds thuiskomt en er zit iemand op de bank die hij niet opwindend vindt, zal hij dat elders gaan zoeken. Vrouwen die op de korte termijn niet opwindend zijn komen in de friend zone terecht en komen er niet uit.

Nu vraag jij je waarschijnlijk af:

Hoe wordt ik zowel op korte als lange termijn aantrekkelijk? Laat dit nou net mijn specialiteit zijn als datingcoach:


tip-2-11uiterlijk-vrouwelijkDit is de ideale strategie om jezelf opwindend te maken.

Kerels zijn er al genoeg en daar voelt een man niets bij. Als jij je als vrouw kleedt als een man wordt je automatisch in de friend zone geschaard.

Niet echt handig als je een man wil versieren.

De snelste manier om een man waarmee je bevriend bent te verleiden is om je vrouwelijker te kleden.

Hier zijn een paar praktische tips om je in de juiste richting te laten denken:

 • Draag kleding die niet door mannen gedragen kan worden. Kleuren, modellen, kledingstukken, enzovoorts. Kies voor een rokje in plaats van een broek, en pak hakken uit de kast in plaats van sportschoenen
 • Gebruik een beetje make-up. Geen laag plamuur, maar subtiel. Om hem te laten zien dat jij je comfortabel voelt met je vrouwelijkheid
 • Hou je haar lang. Heb je kort haar, laat het groeien. Er zijn maar weinig mannen die kort haar aantrekkelijk vinden. Dat er mannen zouden zijn die dit mooi vinden is een leugen. Lang haar wordt geassocieerd met vrouwelijkheid
 • Zorg dat je op gewicht blijft. De gemiddelde Nederlander komt vanaf zijn vijfentwintigste twee kilo per jaar aan. Eet gezond en beweeg genoeg. Bij twijfel, eet minder

Bonuspunten: Doe aan sport

Je zult het niet geloven, maar ik krijg vaak genoeg mannelijke klanten met een dikke pens die mij vertellen dat ze een slanke en sportieve vriendin willen.

Natuurlijk trap ik hun dikke reet dan direct naar de sportschool.

Hoe kun je verlangen naar een dunne vrouw als je zelf eruit ziet alsof je twee kerstkalkoenen per dag verorbert?

Vergis je niet:

Er zijn genoeg mannen die vrouwen met een maatje meer aantrekkelijk vinden. Maar er is een verschil tussen een maatje meer en een achterste ter grootte van een containerschip. Net zoals dat mannen “veel te dun” geen mooie look vinden voor een vrouw houden ze ook niet van “veel te dik“.

De oplossing is simpel: blijf gezond.

Ga naar de sportschool of doe aan een sport in teamverband. Doe het minstens twee keer per week. Eet daarnaast gezond. Hierdoor wordt het een stuk moeilijker om al te veel aan te komen.

Bekijk ook deze video:


tip-3-10ijskonijnIk geef het zo toe:

Mannen zijn bange poeperds.

Een mooie vrouw gaan ze maar liever uit de weg. Zeker als ze zowel aantrekkelijk is op de korte als lange termijn.

Toegegeven: mannen zijn niet eerlijk over waar ze op vallen.

Ze vertellen er meestal niet bij dat ze geïntimideerd raken van aantrekkelijke vrouwen. De meeste mannen dan, uitgezonderd foute mannen en players.

Als je een man wil versieren is het dus een goed idee om het hem zo makkelijk mogelijk te maken. Door hem niet af te schrikken bijvoorbeeld.

 • Negeer alle vrouwenbladen over “hard-to-get. Als je door hem versierd wil worden, is het verstandiger om hem te laten merken dat hij een kans maakt.
 • Als jullie wat langer met elkaar praten, kun je hem voor je aandacht laten werken. Maar hij moet eerst de moed verzamelen om je aan te spreken. Maak het hem zo makkelijk mogelijk
 • Als je met hem flirt, wees dan positief. Hij ziet het verschil niet tussen een vrouw die doet alsof ze hem niet leuk vindt of een vrouw die hem daadwerkelijk niet leuk vindt. Wees daarom zo blij en uitnodigend mogelijk zodat ook de sociaal minder intelligente man weet dat hij een kans maakt

Disclaimer: Ik zeg hier niet dat je makkelijk moet zijn. Het is goed om een man voor je te laten werken, maar houd er rekening mee dat als je het ‘onmogelijk’ voor hem maakt de kans groot is dat hij zal opgeven.


tip-3-11oogcontact-1In een ideale wereld durven mannen zelf op de vrouw van hun dromen af te stappen.

In de echte wereld moet ik als datingcoach mannen steevast op die vrouwen afduwen.

Ze zijn nou eenmaal bang.

Voordat ik je adviseer om hem direct aan te spreken kun je eerst alles doen om hem het zelf te laten doen.

Dat is wat hij graag wil.

Hoe stoer hij ook is, hij heeft daar moeite mee.

 • Maak oogcontact met hem. Lach erbij
 • Doe het tenminste drie keer zodat hij snapt dat je naar hem kijkt
 • Knipogen mag
 • Verbreek oogcontact omlaag. Dat geeft je een meisjesachtige uitstraling. Als hij ziet dat jij je ongemakkelijker voelt dan hem, durft hij meestal wel

tip-5-9subtiele-hintEr zijn genoeg situaties waarin een man het ondanks je verwoede pogingen nog niet aandurft. Bijvoorbeeld als hij niet gezien heeft dat het om hem gaat (of daarover twijfelt omdat hij verlegen is).

Een slimme hack om dit op te lossen is om je glas te heffen en te glimlachen als hij je aankijkt.

Kijkt hij nu niet weer over zijn schouder?

Dan begrijpt hij de hint.

In dit artikel geef ik je meer tips om subtiel te flirten.


6-4vraag-hem-om-hulp-1Soms is de afstand tussen jou en hem haast onoverbrugbaar. Dat kan het geval zijn wanneer hij niet door heeft dat jij met hem wil praten.

Of als hij zo verlegen is dat hij niet op je af durft.

Ik kan je op hem afsturen met een openingszin. Maar ik heb een veel beter idee. Verlegen mannen kunnen er ook niet mee omgaan als je al te direct met ze bent.

Doe in plaats daarvan dit:

Vraag hem om hulp. 

Je mag zelf kiezen waarmee:

 • Als jullie in een club staan, vraag hem wat zijn favoriete drankje hier is
 • Staan jullie in de kroeg, vraag hem naar zijn lievelingsbier
 • Zeg hem dat hij zo’n gaaf shirt aanheeft en dat je dat voor je broer wil kopen. Vraag waar het vandaan komt
 • Lopen jullie op straat, staan jullie in een winkel of wachten jullie op iets? Probeer hem dan om hulp te vragen met iets in je omgeving. Een “hee, hoe lang ben je hier al aan het wachten” of “weet jij misschien waar de Kalverstraat is?” helpen een heel eind. Van daar moet je wel een manier vinden om langer met hem aan de praat te blijven
 • In noodgevallen kun je hem vragen om iets te fixen op je telefoon. Stel voordat je uitgaat de taal in op zijn Engels en vraag of hij die in het Nederlands kan zetten. Jij weet niet hoe het moet, en of hij je alsjeblieft wil helpen…

7-5versierenDit raad ik alleen aan als je denkt dat de man die je leuk vindt het kan hebben. En dat zijn steeds minder mannen tegenwoordig.

Hier zijn een aantal opties:

 • Zeg “Hoi. Wie ben jij?” of “Hoi, hoe gaat het?” Hou het zo simpel mogelijk en kijk hoe hij reageert
 • Begin over een willekeurig onderwerp te praten. “Hee, ben jij een honden- of kattenliefhebber?”
 • Verzin een smoesje. “Hee, ik ben op zoek naar een meisje met rood haar. Heb jij haar toevallig gezien?”

Alles wat je zegt is goed.

Het gaat erom dat het ijs gebroken is en dat hij de enorme afstand tussen jou en hem niet meer hoeft te overbruggen. Je compenseert als het ware voor zijn lafheid.

Bekijk deze video voor meer openingszinnen:


8-4Praat over reizenZometeen leer ik je hoe je hem ter plekke versiert. Maar eerst een intermezzo.

Wat denk je dat er uiteindelijk voor zorgt dat een man niet kan stoppen met aan je te denken?

En niet kan wachten totdat je hem weer SMS’t?

Is het je uiterlijk of je verleidelijke oogcontact?

Natuurlijk niet. Het is hoe aantrekkelijk je bent op de lange termijn.

De meest aantrekkelijke vrouwen hebben een leuk leven.

Dat houdt in:

 • Een werk of studie waar ze van houden en ambitieus in zijn
 • Leuke vrienden en vriendinnen
 • Avonturen in de vorm van dingen die ze leuk vindt
 • Hobby’s waar ze de rest van haar energie in kwijt kan. Niet TV-kijken, maar bijvoorbeeld sporten
 • Neemt haar gezondheid serieus
 • Heeft een smaak waar hij zich enigszins in kan vinden

Kijk, ik kan je alle tips van de wereld geven om hem in het moment op te winden. En dat ga ik ook doen. Want dat is de snelste manier om een man te versieren.

Maar wat veel beter werkt, is als je iemand bent waarvan hij denkt: “Hee, dit is een interessante vrouw. Wat gaat er nog meer in haar om?

Dat zal zijn aangewakkerde jagersinstinct in stand houden in plaats van dat het als een nachtkaars uitgaat.


9-4kroeg-talkDit is misschien wel mijn belangrijkste tip. Want het verschil tussen een flirt en een vriendelijk gesprek is de fysieke afstand tussen jullie.

Door hem aan te raken kom je niet alleen interessanter, langer en leuker over.

Je zorgt ervoor dat zijn lichaam begrijpt wat je van hem wilt.

Als je namelijk een leuk gesprek met hem voert zal hij niet begrijpen waar je mee bezig bent. Je moet het zo duidelijk mogelijk voor hem maken omdat hij anders niet begrijpt waar je mee bezig bent.

 • Begin met een aanraking op zijn bovenarm terwijl jullie aan het praten zijn
 • Fatsoeneer iets aan zijn kleding. Dit is een onschuldig gebaar maar is iets wat we associëren met intimiteit
 • Fluister iets in zijn oor. Terwijl je dit doet adem je uit. Het gevoel van je ademhaling in je nek zal hem nog meer opwinden.
 • Leg je hand subtiel op zijn borst als je moet lachen
 • Geef hem een speels stompje
 • Vraag hem wat hij van je parfum vindt. Moet hij wel even snuffelen natuurlijk

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe je mannen versiert met aanraking.


10-3bar-pratenMannen zijn van zichzelf vrij bang. Je zult hem moeten helpen om hem te motiveren het versieren een stap verder te brengen. Met de bovenstaande tips heb je dat al zo’n beetje gedaan.

Het enige wat hij mist, is dat zijn remmingen hem in de weg staan. Want als hij je heel leuk vindt, zal hij niet kunnen wachten.

Maar hij is nog steeds bang om afgewezen te worden.

Wanneer je voorstelt om samen een drankje te drinken neem je die remmingen weg. Je maakt het makkelijker voor jullie om het gezellig te maken.

Je hoeft hem niet dronken te voeren en ik denk niet dat dit de meeste situaties ten goede komt. Maar samen een drankje drinken helpt prima om de spanning op te voeren.


11-3Dit is een klassiek flirtsignaal wat de meeste mannen niet zullen missen.

Wanneer jij met je kleding of met je haar speelt zal hij het idee krijgen dat je een beetje zenuwachtig bent. Gecombineerd met een flirtgesprek waarbij je af en toe met je stem in de hoogte gaat en hem verlegen aankijk, zul je zien dat hij de hint begrijpt.

Wil jij weten wat hij denkt? Lees dan hier de signalen dat hij je leuk vindt.


12-3samen-kokenOf je nou achter rijke mannen of arme sloebers aangaat, elke man wil zich een koning voelen.

Als je merkt dat zijn aandacht verslapt of dat hij zich minder op zijn gemak voelt:

Er is altijd een simpele oplossing.

Streel zijn ego wat meer.

Door een man te complimenteren, stel je hem op zijn gemak. Dat niet alleen, je laat merken dat je hem interessant vindt.

Mannen vinden het heerlijk om complimentjes te krijgen van vrouwen. Zeker als ze zo knap, sterk, onafhankelijk en geweldig zijn als jij.

Let wel op dat je niet zijn ego probeert te strelen door te praten over zijn uiterlijk of zijn kleding. Dat vindt hij minder interessant simpelweg omdat hij er weinig aandacht aan besteed.

Maar benoemen dat hij “zo’n mooi horloge heeft” of “dat hij de meest interessante baan heeft waar je in tijden van hebt gehoord“. Dat werkt een stuk beter. In dit artikel vertel ik je meer dingen die mannen graag horen.

Hij is trots op zijn baan. Hij is trots op dingen die hij koopt. Als hij naar de sportschool gaat doet hij veel moeite voor zijn uiterlijk. Dat zijn goede punten om te beginnen en van daaruit kun je verder werken.

>

Send this to a friend