7 Tips Om Een Serieuze Relatie Te Krijgen Met Een Man

More...

Waarom mannen geen serieuze relatie willen & hoe je hem in laat zien dat het een goed idee is... 

Je date een leuke vent, maar op een of andere manier wil hij niet de volgende stap zetten. Telkens als het woord 'relatie' ter sprake komt doet hij opeens gek. 

Er is een verklaring voor dit gedrag, en gelukkig zijn er zelfs dingen die je er tegen kan doen.

Wat deze dingen zijn leer je in dit artikel met de 7 beste tips voor als hij twijfelt over een relatie.

serieuze relatie met een man

Een doemscenario?

Mannen en relaties. Relaties en mannen. Een combinatie die gedoemd is te mislukken?

Niet als je de instructies in dit artikel opvolgt.

Ik heb jaren en jaren mannen en vrouwen geholpen om elkaar te vinden. Het eerste gedeelte van mijn carrière was gericht op mannen leren hoe ze vrouwen moeten versieren. En man, man, man…. wat ik daar allemaal niet heb meegemaakt.

In die tijd heb ik een ongekende expertise opgebouwd over het mannenbrein.

Ik kan je precies vertellen wat mannen willen en waarom.

En hoe jij dit kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat hij smacht naar jou.

Want zelfs de grootste player wil na een tijd een leuke relatie met een vrouw waarop hij kan bouwen.

 • Dus als je een serieuze relatie wilt en nog geen partner hebt, leer ik je hoe je het juiste exemplaar aan je bindt.
 • En als je een man hebt die twijfelt aan de relatie, leer ik je hoe je hem moet overtuigen.

Dat doe ik aan de hand van zeven tips. Zet je schrap prinses, want hier komen ze:


manloos-mooiHet is paradoxaal. Maar de meest gezonde relaties ontstaan als je er geen nodig hebt.

Dat betekent niet dat je niet mag verlangen naar liefde en een partner. Natuurlijk mag dat wel. Wat ik bedoel is dat je geen relatie nodig hebt om je goed te voelen.

Te veel vrouwen denken dat ze alleen mogen bestaan als ze een leuke vriend hebben. Het is in hun hoofd gestampt door een vrouwonvriendelijke opvoeding. Of door een goed bedoelende moeder die het beste wil voor haar dochter.

Maar we leven in 2017. Vrijgezel zijn is top. Je hebt alle mogelijkheden. De wereld is jouw oester.

Mannen zijn door het feminisme kritischer geworden. Ze verwachten van een vrouw dat zij gelukkig is zonder de invloed van een man. Als dat niet het geval is, denken ze dat er wat mis met haar is.

Dat is natuurlijk niet waar. Je kan je een tijdje verveeld of verdrietig voelen zonder dat dit met een relatie te maken heeft. Maar dat weten mannen niet.

En zeg nou zelf: zou jij tijd met een man willen doorbrengen die de hele tijd zit te kniezen?

Dus: kop op. Focus je erop om “manloos mooi” te worden. Wees ambitieus. Maak mooie plannen. Geniet van het leven. Hoe leuker jouw leven is, hoe aantrekkelijker jij wordt. Elke man wil in de buurt zijn van een sterke, onafhankelijke vrouw met een geweldige loopbaan en een grote vriendenkring.


Wat te doen als je een leuke man hebt ontdekt? Waarmee je een tijdje aan het daten bent, of waarmee je al wat langer samen bent?

Mijn advies: loop nooit te hard van stapel.

Loop niet te hard van stapelOf je hem nou net kent, of dat hij is gaan twijfelen aan de relatie.

Mannen maken altijd de afweging: “Wat gebeurt er als ik mijn vrijheid opgeef?” Die afweging ontstaat met name als ze niet zeker weten hoe leuk je daadwerkelijk bent.

Wanneer je een man tijd geeft, kan hij er vanzelf achterkomen dat hij niets liever wil dan zijn vrijheid voor je opgeven. Maar wanneer je het hem probeert op te dringen, zal hij weerstand voelen. Dan zal hij zijn best doen om aan je grip te ontsnappen. Ook al vind hij je stiekem heel leuk.

Hij zal op zijn eigen tempo moeten ontdekken dat jij geweldig bent. En dat er geen leukere vrouw is dan jij.

Maar dan moet je hem wel die kans geven. Als je hem teveel onder druk zet, dan trekt hij de stekker eruit.

Hoe voorkom je dat je teveel druk zet?

Kijk terug naar de vorige tip. Zorg ervoor dat je manloos mooi bent.

Focus je meer op de dingen waarvan jij gelukkig wordt en die niets met hem te maken hebben. Hierdoor heb jij een goede tijd en gaat er bij hem druk van de ketel.

Ik heb liever dat je het wat rustiger aan doet en wat hedonistischer bent, dan dat je hem in je armen sluit en koste wat het kost probeert om een relatie met hem te krijgen.

Hoe meer druk je zet, hoe groter de kans dat hij uit je grip zal ontsnappen.

Mannen kunnen nou eenmaal slecht omgaan met dat soort verwachtingen.


Hoe voorkom je dat een man alleen maar met je naar bed wilt? Hoe voorkom je dat hij je gebruikt voor seks? Hoe zorg je voor die echte, serieuze relatie?

dateHeel simpel: door op de rem te trappen als hij op het idee komt.

 • Wanneer een man je uitnodigt om om elf uur ’s avonds een film te kijken bij hem thuis, zeg je “nee”
 • Je gaat alleen in op uitnodigingen voor echte dates. Als hij iets anders voorstelt, vertel je hem dat hij je mee uit moet nemen
 • Let goed op of hij tijd met je wil doorbrengen buiten de slaapkamer
 • Ga niet elke date met hem naar bed. Breng ook tijd met hem door zonder dat er wat gebeurt en kijk hoe hij hierop reageert

Ik wil niet zeggen dat je hem seks moet onthouden in de hoop dat hij hier serieuzer van wordt.

Maar als seks het enige is wat jullie uitspoken, is het tijd om te checken of hij je wel echt leuk vindt. Mannen zijn prima in staat om seks met je te hebben als ze niet serieus met je willen worden.

Door de nadruk te leggen op andere activiteiten kom je erachter of jullie samenzijn buiten de seks toekomst heeft.


De makkelijkste manier om een man ervan te overtuigen om een relatie met je te nemen, is om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Nou is dit al een goede deal voor hem. Exclusief daten met zo’n prachtige, krachtige vrouw als jij? Ik zou het wel weten.

Maar mannen schatten van tevoren verkeerd in hoe goed dit wel niet uitpakt. Hij heeft een aantal afwegingen waar je als vrouw niet zo snel aan denkt, maar die je makkelijk kan wegnemen.

Wanneer een man een relatie wil en wanneer niet

Het vrijgezelle leven lijkt zo mooi voor mannen omdat ze… alle vrijheid hebben. Maar wat doen ze daarmee?

 • Nieuwe ervaringen opzoeken
 • Geen verantwoording schuldig zijn aan een vrouw thuis
 • Seks hebben met wie ze willen

Wil je een relatie leuk voor hem maken?

Dan hoef je alleen maar ervoor te zorgen dat jullie veel nieuwe dingen doen samen, dat je niet claimerig wordt en zo goed in bed bent dat hij niemand anders meer wil.

Inspiratieloos? Bekijk dan eens dit artikl met 46 leuke activiteiten om te doen met je vriend/ potentiële partner.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Laten we samen kort kijken naar hoe je dit kunt aanpakken.

 • leuke-relatie-2Zorg ervoor dat je eens in de maand iets spectaculairs met hem doet
 • De andere dates begin je altijd op een andere locatie. Het hoeft niet veel te kosten of spectaculair te zijn. Een andere plek dan bij jou of bij hem is goed
 • Als je seks met hem hebt, maak het dan legendarisch. Doe de dingen waarvan hij droomt maar ze niet durft te vragen. Hier lees je hoe je zijn beste minnares ooit wordt
 • Word niet jaloers, wat hij ook probeert. Standaarden zetten over hoe hij jou behandelt, is volkomen terecht, maar bemoei je niet wat hij met anderen doet. Totdat hij je vertelt dat hij wil dat je zijn vriendin wordt

Doe je deze vier dingen, dan maak je het veel aanlokkelijk voor hem om een relatie met je te starten.

Zijn jullie al langer samen en is hij wat minder serieus geworden? Kijk dan welke van deze vier punten op dit moment missen en voer ze zo snel mogelijk in.


Niet alleen vrouwen kunnen hard van stapel lopen. Mannen lopen hetzelfde gevaar.

Vaak moedigen vrouwen dit aan. Ze willen een man die volledig voor hen gaat. Maar mannen denken op dat moment niet na wat de gevolgen zijn op de lange termijn. Als hij verliefd is, neemt hij beslissingen waar hij later spijt van krijgt.

Geen enkele man wil onder de plak zitten.

En ook al doet hij het allemaal zelf, jij krijgt achteraf de schuld.

Wanneer hij voorstelt om zijn kaartavondje met vrienden over te slaan zeg je: “Ga nou maar gewoon. Je moet je vrienden niet voor mij aan de kant zetten.” En als je merkt dat je hem op zo’n avond wil claimen, hou je dan in.

Als je dit kunt voorkomen, haal je één van de grootste ergernissen weg die mannen hebben in een relatie. Ze missen tijd voor zichzelf. Met deze maatregelen voorkom je dat dit bij jouw man gebeurt.


groep-mannenAls je in de date-fase zit en je wilt graag dat het serieus wordt, dan kan jij je in één man verliezen. Maar is hij nog niet zo ver? Dan wil je niet dat je hart gebroken wordt.

Maar als je met die ene man blijft optrekken maak je hem steeds belangrijker.

Je vergeet langzaam dat er nog meer leuke mannen zijn. Om jezelf daaraan te herinneren is het goed om meerdere mannen tegelijk te daten.

Ook als je nog geen enkele man hebt waarmee je serieus wilt worden, wil ik dat je zoveel mogelijk mannen ontmoet. Bekijk het als winkelen met een creditcard zonder limiet. Je mag alles uit het schap trekken wat je maar wilt.

En als je het niet leuk vindt, mag je het altijd later terugbrengen.


Wees niet bang om het uit te makenDe belangrijkste beslissingen van je liefdesleven gaan niet over wie je wel datet, maar over wie je niet datet.

Er zijn miljoenen mannen in Nederland. Wanneer je kiest voor de eerste de beste, is de kans groot dat deze man niet bij je past.

Een serieuze relatie met de juiste man is leuk. Maar kies je de verkeerde dan is het de hel. Vraag het maar aan je vriendinnen die ongelukkig getrouwd zijn.

Ik weet dat het lastig is om optimistisch te blijven als je mannen ontmoet die niet leuk zijn. Die onaardig tegen je doen of je hart breken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat jij daar bovenop komt. Als je de neiging voelt om bij één van die losers te blijven, wil ik dat je dat onderdrukt en het afbreekt. Er is altijd weer een nieuwe man.

Als je maar genoeg mannen datet, zal je er vroeg of laat eentje tegenkomen die goed past en die een serieuze relatie met je wil. Als je die hebt gevonden, kan je altijd serieuze stappen nemen. Tot die tijd wil ik dat je het rustig aan doet en vooral geniet van je vrijgezelle leven.

Als een man je niet aanstaat: weg ermee.

Wat als ik in één keer de liefde van mijn leven tref?

Sommige vrouwen die beginnen met veel mannen daten, ontdekken er vrij snel eentje die heel leuk is. Pas hiermee op. Het kan zijn dat het gebrek aan mannelijke aandacht je blik kleurt.

Dat wil niet zeggen dat je hem op moet geven. Maar wees voorzichtig. Spring niet gelijk in een lange relatie. Date wat andere mannen. Vind je hem een half jaar later nog steeds geweldig? Dan kan je het weer wat serieuzer maken.

Je hebt vergelijkingsmateriaal nodig om een goede beslissing te maken. Als jij je droomhuis gaat kopen, dan wil je ook eerst een aantal huizen bezoeken – misschien hier en daar er zelfs een nachtje in slapen – voordat een keus maakt voor waar je de rest van je leven in wil wonen.

Zo is het met mannen ook. Je mag ze uitproberen en uiteindelijk kiezen voor het beste exemplaar. Daar hoef je niet geheimzinnig over te doen. Dat is je volste recht als sterke, onafhankelijke vrouw.

 

>

Send this to a friend