#1 Bewezen Plek Om Leuke Mannen Te Ontmoeten (+12 Tips)

More...

Waarom dit de beste plek is om je droomman te ontmoeten...

Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom je alleen maar stomme mannen tegen komt? 

Geen zorgen, in dit artikel ontdek je waar al die leuke mannen zich bevinden.

Je krijgt de nummer #1 plek (hint: het is niet wat je denkt) + 12 praktische locaties.

Beste plek om leuke mannen te ontmoeten

Dit is waar je vandaag nog leuke mannen kunt ontmoeten

Dit artikel is bedoeld voor vrouwen. Mannen kunnen dit artikel lezen: 14 Plekken Om Leuke Single Vrouwen Te Ontmoeten.

Het maakt me niet uit of je in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem of Grutteveen woont… er is altijd een perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen in de buurt.

Laat me je allereerst vertellen wat de beste en meest handige plek is om nieuwe mannen te leren kennen:

Overal

Jep.

Ik zou je een lijstje kunnen geven van verschillende voorbeeldplekken waar de mannen voor het oprapen liggen. En dat ga ik zo ook doen.

Maar het komt erop neer dat overal waar je kijkt leuke mannen zijn.

Op een man afstappenJe moet alleen goed opletten en op ze af durven stappen.

Stel bijvoorbeeld dat je in de rij staat bij de Starbucks of de Subway. En je ziet een Brad Pitt-achtig type voor je in de rij staan. Je kunt dan denken: “Oh, wat een mooie man, zwijmel zucht zwijmel.” En het daarbij laten.

Maar als het je doel is om leuke mannen te ontmoeten, zou het wel heel zonde zijn als je er niet op afgaat. Of een manier vindt waardoor hij jou aanspreekt.

Ik weet hoe het klinkt. Jij denkt: “Die gekke Tim denkt toch niet serieus dat ik een vreemde man in een koffietent ga aanspreken?”

Veel vrouwen durven dat inderdaad niet.

Maar de dames die ik gecoacht heb, leer ik precies aan hoe ze dit moeten doen. Er zijn namelijk een aantal simpele manieren om ervoor te zorgen dat een leuke man met je begint te flirten en jou gaat versieren. Wat die manieren zijn lees je in dit artikel: Hoe Je Een Man Aanspreekt Zonder Afgewezen Te Worden.

Je kunt overal liefde vinden. Je zou wel gek zijn om liefde die recht voor je staat te negeren omdat het de verkeerde plek is.

Zie het maar zo:

Of je jouw droomman nou bent tegengekomen in het halletje van de wc in een restaurant of op een olieboorplatform in de Atlantische Oceaan maakt niet uit als jullie je vijftigjarige huwelijksjubileum vieren.

Dus wees niet kieskeurig. Zie je een leuke man, trek je dan niets aan van de omgeving. Zorg ervoor dat hij met jou begint te flirten en haal er zoveel uit als je kunt.

Waar vind ik een specifiek soort man?

Ik heb eerder een artikel geschreven over waar je rijke mannen kunt vinden. Dat is een goed voorbeeld van een specifiek type dat je niet overal treft. Je zult hem niet aantreffen in een discotheek op een woensdagavond, simpelweg omdat hij de volgende morgen weer druk bezig moet zijn met zijn zaken.

Laat me je een aantal hints geven over hoe je het jezelf nog makkelijker maakt:

  • Ga naar een plek met weinig vrouwen. Bijvoorbeeld een sportkantine van een voetbalclub, of een bar waar wedstrijden worden uitgezonden. Ik garandeer je dat je daar veel mannelijke aandacht zult krijgen. Of naar een discotheek waar meer mannen zijn dan vrouwen.
  • Ga naar een plek met mannen die bij je passen. Als jij een rijke man wilt, kan je naar een club gaan waar dit soort mannen komen. Of als je een man wilt met een speciale hobby is de beste manier om lid te worden van een vereniging waar deze hobby wordt uitgeoefend.
  • Ga naar plekken waar je uitermate goed voor de dag komt. Stel dat je een club kent waar veel niet zo mooie vrouwen rondhangen maar de mannen wel knap zijn. Als jij daar als knappe, onafhankelijke vrouw tussen gaat staan, trek je enorm veel aandacht naar je toe.
  • Ga naar een plek waar je een activiteit doet die je leuk vindt. Wanneer je van toneelspelen houdt, zou ik me bij vijf toneelverenigingen aanmelden, het liefst waar zoveel mogelijk mannen bijzitten. Toneelverenigingen hebben meestal veel vrouwen en homo’s, maar er zitten altijd een paar heteroseksuele mannen tussen. Als je elke avond bij een andere vereniging meespeelt, kan je binnen een week of vijf vanzelf een aantal leuke mannen daten waarvan je denkt: “Hee, dit zou ‘m weleens kunnen zijn.” En je hebt gelijk wat met elkaar gemeen omdat jullie alle twee van toneel houden.

Je denkt misschien: “Maar Tim, ik zoek die ene speciale man. Het interesseert me geen bal wat die andere mannen van me vinden. Sterker nog, het is alleen maar onhandig als die op het idee komen om mij aan te spreken. Daar zit ik helemaal niet op te wachten.”

Zie het maar zo, prinses.

Als jij door al die kneuzen wordt aangesproken denkt je man van je dromen: “Mijn god, wat is zij populair. Is ze soms een popster? Is ze nog knapper dan ik dacht?”

Mannen hebben geldingsdrang. Hij zal je hoger inschatten als veel mannen je willen.

Wijs vooral iedere man af waar je niets voor voelt en ga voor de man waar je echt naar verlangt.

Daar wil ik wel bij zeggen dat als je heel veel mannen afwijst en geen vriend hebt je mogelijk jezelf in je voet schiet. Het is een beter plan om iedere man die je ook maar een beetje leuk vindt mee op date te nemen. Laat hem maar proberen om je twee dates lang te versieren. Als hij dan nog steeds heel stom is, is dat prima. Maar na twee dates kan prima blijken dat hij leuker is dan je dacht.

Omdat ik zo’n aardige datingcoach ben krijg je hieronder mijn twaalf favoriete plekken om als vrouw op zoek te gaan naar een leuke man:


Plek 1: De club

Vrouwen zijn hier meestal slimmer in dan mannen.

Maar zoals je weet gaan mannen naar de club om een meisje te scoren. Veel gaan alleen naar huis, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je standaard een player of foute man tegen zult komen.


Plek 2: Een datingsite

Dating siteIk begrijp nooit goed waarom vrijgezelle mannen en vrouwen wat tegen online dating hebben. Het is als een bol.com voor leuke vrijgezellen. Je kunt uitkiezen wat je wilt en met het juiste datingprofiel, krijg je de leuke mannen op bestelling.

Er wordt weleens gezegd dat er alleen wanhopige mannen op datingsites zitten. Maar datzelfde argument heb ik ook gehoord over clubs, kroegen, boekenwinkels en de huishoudbeurs. Het lijkt me een smoesje om maar geen actie te ondernemen.

Zelfs als er veel wanhopige mannen zijn, heb je er maar één nodig die dat niet is om een leuke relatie mee te beginnen.

In dit artikel leer ik je precies hoe je de wanhopige mannen eruit filtert en een exemplaar kiest dat je voor altijd gelukkig zal maken.


Plek 3: De kroeg

Je kunt de liefde van je leven niet in een kroeg vinden, zeg je? Wat doen al die andere mensen daar dan, die eindigen met de liefde van hun leven?

Er zijn kroegen in alle soorten en maten. Of je nou wat ouder bent of juist heel jong, je kunt altijd er eentje vinden waar voor jou de leuke mannen voor het oprapen liggen.


Plek 4: Op straat

Stel dat je een leuke man voorbij ziet lopen. Heb je dan de moed om hem aan te spreken?

De meeste mensen durven dit niet. Ze vinden het heel spannend.

Maar sommige mannen zijn zo zeldzaam en geweldig dat je maar één kans krijgt. Je spot ze misschien maar één keer in het wild. Dan moet je wel je kans grijpen. Anders ben je hem voorgoed kwijt. Denk daar maar aan de volgende keer dat je zo’n man ziet op straat.


Plek 5: De trein

treinNiet zolang geleden waren er websites waar je het kon aangeven als je een leuke man of vrouw had zien zitten in de trein. In de hoop dat die persoon je berichtje zou lezen en daarop zou reageren.

Ik vind dit de meest belachelijke uitvinding ooit. Die persoon zat net nog tegenover je, en nu post je ineens een berichtje op een online prikbord?

Laten we één ding afspreken:

Als er in de trein een man tegenover je zit en je vindt hem heel leuk, begin dan een praatje met hem.

Je hoeft niet tegelijkertijd te vragen of je bij hem in mag trekken. Begin met een onschuldig praatje. Maar alsjeblieft, doe iets. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.


Plek 6: Een date-evenement

Speeddaten wordt steeds populairder. Bekijk het als online dating, maar dan face-to-face.

Wil je tips voor je eerste speeddate? Lees dan dit artikel: Hoe Moet Je Speeddaten? 13 Tips, Vragen en Ervaringen


Plek 7: De supermarkt of een andere winkel

Boodschappen doen moet je toch.

En het is de makkelijkste plek om mannen aan te spreken. Je kunt hem simpelweg vragen wat de lekkerste wijn is. Of dat hij weet wat er zoal in een pasta bolognese moet. Elk excuus is goed omdat mannen maar wat blij zijn dat jij als sterke, onafhankelijke vrouw een gesprek met hen begint.


Plek 8: Op de sportclub

Op de sportclubBen je een sportief type? En moet je er niet aan denken om een man te daten die de hele dag voor de tv hangt? Dan ben je bij een sportclub op het juiste adres.

Hier zijn mannen die aan hun conditie of kracht willen werken. Door tijd met hen door te brengen maak je de kans wel heel groot om een sportieve man aan de haak te slaan.

Hou er wel rekening mee dat jij flink wat werk zult moeten doen.

Geen enkele man wil de creep zijn die tegen het mooie meisje in de strakke legging begint aan te praten terwijl ze haar oefening aan het doen is.


Plek 9: Bij een vereniging

Kies je favoriete hobby. Open Google en zoek in je stad naar een vereniging waar mensen samenkomen om die hobby uit te oefenen. Spreek daar af en doe je hobby met anderen.

Je zult zien dat er weinig leukers is dan iets wat je vroeger alleen deed, samen te doen met aantrekkelijke mannen.

En omdat jullie je hobby gemeenschappelijk hebben, schept dit gelijk een band.


Plek 10: De boekenwinkel

Dit is mijn persoonlijke favoriet omdat ik van boeken hou. Als ik een vrouw tegenkom in de boekwinkel heb ik gelijk iets om over te praten. En dat geldt natuurlijk ook voor haar.

Ben je een boekenworm, dan is de boekwinkel the place to be. Er lopen net zulke boekenwormen als jij rond.


Plek 11: Op vakantie

Iemand ontmoeten op vakantieEen vraag die ik na de zomer regelmatig binnenkrijg is wat je moet doen als je seks op vakantie hebt gehad.

Mijn eerste suggestie zou zijn om jezelf een high five te geven. Mijn tweede suggestie is om te checken of dit met de man van je dromen is geweest. Zo niet, ga terug naar je bestemming en zoek een nieuwe man uit.

Je kunt op vakantie genoeg mannen uit Nederland tegenkomen. Of een romance beginnen met een man die verder weg woont. Tegenwoordig zijn vliegtickets zo goedkoop dat het geen uitzondering meer is om een relatie te hebben met een Spaanse man. Je kunt elkaar makkelijk twee keer per maand zien voor nog geen 100 euro.

Het makkelijkste is natuurlijk om een Nederlandse man te scoren. Maar dan moet je net het geluk hebben dat je een leuke Nederlander tegen het lijf loopt.


Plek 12: Op een verjaardag of bij vrienden

Dit is hoe de meeste mensen hun partner tegenkomen. Dit is mijn minst favoriete, maar ik weet dat veel van jullie je uiteindelijke droomman hier zullen aantreffen.

Ik wil niet dat dit de enige plek is waar je oplet of er leuke mannen aanwezig zijn. Het is namelijk wachten op een gelukje. En dat is niet de manier om te winnen in de liefde.

Het is beter om proactief te zijn en op een leuke man te jagen, dan te wachten totdat hij vanzelf zijn neus om de hoek steekt. Je zult zien dat je veel sneller een leuke man vindt als je actief naar hem op zoek gaat.

Zeg dus “Ja” tegen elke uitnodiging van vrienden waar er mensen zullen zijn die je niet kent. Hoe meer mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat er iemand leuk tussenzit.

Zo, dit waren zomaar 12 plekken waar je leuke mannen kan ontmoeten

Het belangrijkste dat ik wil dat jij je beseft is dat je letterlijk overal de man van je dromen kan ontmoeten. Daarom is het zo belangrijk dat je constant blijft oefenen met praatjes maken met vreemden.

Wat veel vrouwen namelijk doen, is ze zijn nauwelijks sociaal met vreemde mensen, maar als die ene leuke man op hun pad terecht komt verwachten ze opeens dat ze de meest leuke en sociale persoon op aarde zijn. Zo werkt het helaas niet. Je zal constant moeten blijven oefenen. Ook op mannen die je niet zo leuk vindt.

Dat gezegd te hebbende vind je hieronder nog een aantal artikelen die je zullen helpen in je zoektocht naar de ware.

Succes

>

Send this to a friend