De 3 Gouden Regels Van Iemand Uitvragen – Zo Regel Je Een Date

More...

Hoe je iemand uit kan vragen zonder afgewezen te worden...

Je hebt leuk contact met iemand, maar je wil meer. Je wil op date gaan en verliefd worden en voor altijd bij elkaar blijven en... en... en... 

... en misschien is het verstandig om te beginnen bij het begin: jullie eerste date.

In dit artikel leer je de 3 belangrijkste regels van iemand uitvragen, zodat je de kans op afwijzing verkleint.

De gouden regels om iemand uit te vragen

Waarom je een verkeerd beeld hebt van hoe je iemand uitvraagt voor een date 

Luister goed:

Vandaag onthul ik de drie geheimen van iemand uitvragen, die je zullen helpen om de liefde van je leven aan de haak te slaan.

Maar eerst moet jij je verwachtingen bijstellen.

Ik weet dat als je een man bent, je de coolheid zelve wilt zijn. Je wilt met een James Bond blik op haar aflopen, haar hand pakken en zeggen: “Jij. Jij gaat met me mee. Nu.” En dan niet naar een koffiebar lopen, maar rechtstreeks naar je slaapkamer.

Als vrouw wil je niets liever dan dat die succesvolle man met een brede kaaklijn op je afloopt, sterk oogcontact maakt en zijn armen voor je uitsteekt, zodat jij daar van pure katzwijm in kan bezwijken. Waarna hij je zachtjes doch beslist meeneemt naar zijn schitterende penthouse, om op gecontroleerde maar gepassioneerde manier je naar de zevende hemel te brengen.

Dat klinkt allemaal mooi. Maar zo is het nog nooit gegaan….

Behalve in de boeketreeks dan.

Het klinkt misschien wat onromantisch, maar bijna elke stomende liefdesrelatie is begonnen met een onhandige man of vrouw die een even onhandige poging heeft gewaagd om de ander mee uit te vragen. Het is nou eenmaal spannend, en je zal nou eenmaal worden afgewezen.

In dit artikel leer ik je daarom niet om een James Bond of supervamp te worden, die nooit afgewezen wordt.

Wat ik je wel leer, is om hem/haar uit te vragen op de manier die de kans groter maakt dat hij of zij “ja” zegt.

Voordat je daaraan begint, raad ik je aan om mijn artikels over wat mannen en vrouwen aantrekkelijk vinden nauwgezet door te lezen.

Ga door die stappen om meteen je kans op slagen te verdrievoudigen.

Heb je dat gedaan? Dan krijg je hieronder mijn drie beste tips.


spijt-is-erger-dan-afwijzing-tip-1Toen ik net begon met coachen, was ik niet zo duur. Sterker nog: ik begon met coachen in ruil voor een kratje bier.

In die tijd kreeg ik vooral mannen over de vloer, die vooral toekeken hoe ik achter de vrouwen aanging. Zelf kwamen ze er nauwelijks toe om een vrouw aan te spreken. Dat vonden ze dood- en doodeng.

Daar heb ik nooit wat van begrepen. En wel hierom:

  • Als ze je afwijst, is dat even naar. Maar die pijn gaat voorbij. Laten we zeggen dat als je erg melodramatisch bent, je er twee dagen last van hebt.
  • Als ze met je op date gaat en er komt een geweldige relatie uit, dan duurt dit veel langer dan twee dagen.

Als je besluit om hem of haar niet mee uit te vragen, doe je dit omdat je bang bent voor een pijn die maximaal een paar dagen duurt. Terwijl je daarmee de kans misloopt om een relatie te krijgen, die misschien wel de rest van je leven standhoudt.

Sorry dat ik het zeg, maar er is dus niets dommer dan een mooie man of vrouw voorbijlopen.

Zeker als je die persoon al langer kent, en weet dat deze goed bij je past.

Terug naar mijn verhaal over mijn eerste klanten.

Ze vonden het verschrikkelijk moeilijk om op een vrouw af te gaan, en hadden hier allerlei mooie woorden voor zoals “aanspreekangst”.

Afwijzing is beter dan spijtIk heb een heel artikel geschreven over hoe je dit kunt overwinnen. Maar ik wil je vooral aanmoedigen om het simpel te houden.

Denk gewoon: “Als hij of zij me afwijst is dat balen, maar als ik vroeg of laat met de liefde van mijn leven uitga, is dat het beste gevoel ter wereld.”

Tegenwoordig liggen mijn coaching tarieven zo hoog, dat mijn klanten echte “doeners” zijn. Ze wachten niet af. Als ik ze vertel op die leuke persoon af te gaan, dan doen ze het ook.

Het zal je niet verbazen dat deze klanten veel meer succes hebben dan mijn eerdere klanten, die zich niet over hun eigen zenuwen heen kunnen zetten.

De moraal van het verhaal: Niet geschoten is altijd mis.

En als je raak schiet, betekent dat een lang en gelukkig leven. Schiet je mis, dan heb je even een geblutst ego.


Maak er geen big deal vanEr zijn twee punten waarop je moet laten merken aan de ander dat het allemaal niet zo zwaar is.

Moment 1: Tijdens het uitvragen zelf

Niemand wil op stap met iemand die wanhopig overkomt.

Maak er geen big deal vanHoe graag je ook een relatie wilt of hoe lang je ook droog staat, tijdens het uitvragen doe je net alsof je rechtstreeks van je lovers bed naar hem of haar bent toegelopen.

Wat er ook gebeurt: jij bent de meest aantrekkelijke persoon op aarde en het maakt niet zoveel uit of hij of zij “ja” zegt.

Natuurlijk hoop je op een positief antwoord, maar het zal je dag niet verpesten als hij of zij “nee” zegt.

Waarom?

Omdat de kans hiermee toeneemt dat iemand zin krijgt om met je op stap te gaan.

Als hij of zij het gevoel heeft dat je te serieus bent, haalt dit de spanning weg. Hij of zij weet dan al wat je wilt. Veel mensen zullen je dan eerder afwijzen, omdat ze vinden dat je te snel gaat.

Begin daarom nooit over je amoureuze gevoelens. Praat over een kopje koffie, of iets anders lichts. Keep it simple.

Moment 2: Indien je wordt afgewezen

Als je wordt afgewezen, maak je er een grapje van.

Je moet er namelijk aan denken dat die andere persoon het niet leuk vindt om je af te wijzen. Hij of zij wil je geen pijn doen. Laten merken dat je dit begrijpt, toont karakter.

Zeg daarom iets als: “Het is ook wat… heb ik eindelijk het lef om je uit te vragen, zeg je nee.”

Doe het met een knipoog, of met een ander teken dat het je niet zoveel doet. Daarmee benoem je dat je een blauwtje hebt gelopen, en breek je de spanning.


Ik heb nu de twee voorwaarden genoemd die niet mogen ontbreken wanneer je iemand uitvraagt. Maar laten we het over iets veel belangrijkers hebben: het stuk daarvoor.

Als je naar iemand toeloopt en zegt: “Hee, ga je morgen wat met me drinken?” Dan is dat niet alleen super random, maar ronduit raar.

Er zijn mensen die dit doen, maar die zijn niet succesvol in de liefde.

Nee, jullie zullen met iets beters op de proppen moeten komen

Voor mannen en vrouwen is dit ietwat verschillend. Daarom krijg je hieronder een stukje voor mannen, en een stukje voor vrouwen.

Mannen: Laat haar zien wie de baas is

Vrouwen vallen op een sterke manNiet door als een holbewoner te doen alsof je een alfa mannetje bent. Nee, ik bedoel dat je haar laat merken dat je een man bent die wat te bieden heeft. In dit artikel lees je precies hoe je dat doet.

Vrouwen vallen op een sterke man. En de kracht waar ze naar zoekt, uit zich in leiderschap.

Jij neemt de verantwoordelijkheid op je, en neemt het initiatief. Je rust niet voordat je haar hebt verleid, en zij “ja” heeft gezegd.

Dat betekent niet dat je hard van stapel loopt.

Je doet rustig aan, maar laat haar constant merken dat je haar aantrekkelijk vindt. Je gaat een stukje langzamer dan zij wilt en verwacht, maar bent open en eerlijk over je intenties. Daardoor zorg je ervoor dat ze hoopt op een nieuw stapje.

Hoe je dit concreet doet, lees je hier:

Vrouwen: Speel zijn droomvrouw

Mannen vinden vrouwelijkheid aantrekkelijkVrouwelijkheid doet het goed bij heteroseksuele mannen. Maar ze hebben een beetje een gek idee van vrouwelijkheid.

Elke man wil zich het mannetje voelen, zoals ik hierboven heb beschreven. De makkelijkste manier om te flirten met een man, is te doen alsof hij de sterkste man is die je ooit hebt gezien.

Maak geen complimentjes over zijn uiterlijk. Daar heeft hij niets voor hoeven doen. Complimentjes over zijn werk, geld, sportiviteit of andere prestaties vinden mannen veel prettiger.

Tegelijkertijd wil je een vrouw met standaarden zijn.

Mannen willen geen vrouw die de indruk wekt dit bij iedere man te doen. Dan vinden ze haar een slijmbal. Hoe dom het ook klinkt: mannen willen zich speciaal voelen.

Je geeft hem dit gevoel door zijn ego te strelen.

Bij de meeste manen is het ego reusachtig, dus vind je vast wel een mooi plekje om het lekker te masseren. Tegelijkertijd impliceer je dat je dit niet bij iedereen doet, of dat hij beter is dan andere mannen. Daardoor groeit zijn zelfvertrouwen, en krijgt hij sneller de neiging om de leiding te nemen.

Wil je meer details over hoe je dit aanpakt? Check dan deze artikels:


Je hebt hem of haar uitgevraagd, wat nu?

Als je bovenstaande tips + bijbehorende artikelen goed hebt doorgenomen, dan is de kans dat je nu een date hebt groot. Lees daarom hier mijn artikel met 27 gespreksonderwerpen voor een geweldige eerste date. En bekijk deze video om het maximale uit die date te halen:

>

Send this to a friend