De #1 Manier Voor Hoe Je Een Man Gelukkig In Een Relatie Maakt

More...

Hoe maak je een man gelukkig in een relatie?

Je doet je best om hem gelukkig te maken, toch merk je dat er meer te halen valt. 

Ten eerste: Grote klasse dat je op zoek gaat naar hoe je hem gelukkig kan maken in jullie relatie.

Ten tweede: In dit artikel help ik je bij deze zoektocht door je mijn beste advies te geven in de vorm van 7 tips.


Mijn vriend is ongelukkig, wat nu?

Je vriend komt met een gebruiksaanwijzing. Mannen zijn nou eenmaal ingewikkeld. Hij zal je niet vertellen wat je kunt doen om hem gelukkig te maken, ook al wil je dat zo graag.

Mannen zijn complexe wezens. Dit leidt tot veel frustratie bij vrouwen, en dat is erg jammer. Als coach heb ik vaak te maken met vrouwen die overstuur zijn omdat hun vriend hen niet vertelt wat er mis is.

Er zijn drie scenario’s:

 • Je wilt graag weten hoe je een man tevreden houdt in je relatie. Wat kun je doen om hem een goede tijd te geven, zodat hij bijvoorbeeld niet vreemdgaat?
 • Het gaat al een tijdje niet goed en je wilt leren hoe je het tij kunt keren. Misschien wel door de sleur te doorbreken. Zo hoop je te voorkomen dat hij bij je weggaat.
 • Hij heeft een tijdelijk dipje door andere omstandigheden, zoals gedonder op het werk of een stergeval in de familie. Je wilt hem zo goed mogelijk van steun zijn.

Voor deze drie scenario’s is er één manier om ervoor te zorgen dat hij tevreden blijft met de relatie. En dat is:


Wees zijn beste partner ooit

gelukkig-samenYep. Zo kan jij je man gelukkig maken. En zorg je ervoor dat hij nooit bij je weggaat.

Hieronder krijg je uitleg over de verschillende manieren om hem tevreden te stellen.

Wil je vooral jezelf gelukkig maken? Lees dan dit artikel waar in detail wordt uitgelegd hoe je dat kan doen.


tip-1-gelukkig-maken

Ik weet dat je er voor hem wilt zijn. En dat je hem zo goed als je kan wil ondersteunen. Maar een man begrijpt je sympathie verkeerd. Hij denkt dat jij hem zwak vindt.

Zo heb je het nooit bedoeld. Maar zoals je weet zijn mannen nogal dom. Sociale signalen begrijpen ze niet, hoe overduidelijk je ze ook aan hem presenteert.

De enige manier om te voorkomen dat hij zich niet naar voelt, is door hem niet te analyseren als hij een probleem heeft. Dwing hem niet erover te praten. Vermijd dat je hem te empathisch benadert. Daar kan hij weinig mee.

Ik weet dat het jou gek maakt als hij afstandelijk doet. Maar dat komt hierdoor:


tip-2-gelukkig-maken

Mannen kunnen niet tegen advies. Maar er is wel één ding dat je voor hem kunt doen om hem een hart onder de riem te steken.

Als je hem echt wilt ondersteunen, zeg hem dan dat je alle vertrouwen in hem hebt.

Wanneer hij moppert over zijn probleem of zich heel erg afsluit, laat hem weten dat je 100% op hem vertrouwt. Omdat je hem kent, weet waartoe hij in staat is en nog nooit getwijfeld hebt aan zijn kunnen.

Hiermee doe je precies het tegenovergestelde van hem behandelen als een kleine jongen. Je behandelt hem als iemand waar je tegen opkijkt. Met als gevolg dat zijn ego een boost krijgt.

Het is goed voor zijn zelfvertrouwen en hij zal zich direct een stuk beter voelen.

Moet ik zijn ego stimuleren als ik er geen vertrouwen in heb?

confindenceJazeker.

Zelfs als je verwachtingen laag zijn is het beter om het hem zelf op te laten lossen en hem bij voorbaat te complimenteren met hoe goed het heeft uitgepakt.

Wanneer je hem advies geeft of zegt dat je er niet in gelooft, krijg zijn zelfvertrouwen een knauw. Daardoor wordt het lastig voor hem om de juiste beslissingen te nemen. Het is een druk die een man maar moeilijk kan verdragen.

Hij is bang dat je bij hem weggaat als hij in jouw ogen niet sterk is.

Door hem te laten merken dat hij daarvan niets te vrezen heeft, zal hij de rol blijven spelen van de sterke man. En niet terugvallen in die van het kleine jongetje.


tip-3-gelukkig-makenUit onderzoek blijkt dat er manieren zijn om een slechte relatie weer goed te maken. Het heeft alles van doen met hoe je met elkaar omgaat.

Fijne, positieve relaties zitten namelijk anders in elkaar dan slechte relaties waar het vaatwerk door de kamer vliegt.

In relaties die lang stand houden, zie je consistent dat de partners attente, lieve dingen doen voor elkaar. Dit zijn kleine gebaren zoals:

 • samen-kokenHet maken van een kopje koffie
 • Het pakken van een biertje
 • Het klaarleggen van zijn krant
 • Zijn lievelingsmaaltje koken
 • Hem verrassen met de opname van zijn favoriete TV-programma
 • Een massage geven als hij gestrest is (zeg dit er niet bij, maar doe het omdat je niet van hem af kunt blijven)

Vooruit denken en je afvragen waar hij zin in heeft zal ertoe leiden dat hij je enorm waardeert. Vaak is het gevolg dat hij hetzelfde terug gaat doen, ook al deed hij dat hiervoor nooit.

Dat komt omdat mensen graag goed willen zijn voor mensen die hen prettig behandelen. Zeker als een man van je houdt, zal hij na elk attent gebaar wat meer zijn best doen om je niet teleur te stellen.


tip-4-gelukkig-makenUiterlijk is belangrijk. Ook als een man niet helemaal gelukkig is met zichzelf of met de relatie. Het kan net het zetje zijn wat hij nodig heeft om zich beter te voelen met jou en in de situatie waarin hij zit.

vrouw-mooi-makenMannen houden ervan om een vrouwelijke vrouw om zich heen te hebben.

Je hoeft geen supermodel te worden. Maar je vrouwelijkheid benadrukken, hetzij met een likje make-up of mooie kleding, zorgt ervoor dat hij zich meer op zijn gemak voelt.

Lees in dit artikel wat mannen precies mooi vinden.

Hij voelt zich meer man, en meer in staat om de problemen van alledag aan te pakken.

Door ook als het even tegenzit je mooi te blijven maken voor hem zal hij zich gesteund voelen. Zeker als hij in een moeilijke periode zit op zijn werk kan hij het goed gebruiken dat er een vrouw die haar best doet voor hem op hem wacht.

Hij krijgt dan dat rustpunt waar hij zo naar verlangt en wat hij nergens anders kan krijgen.


tip-5-gelukkig-makenBuiten dat jij jezelf mooi kunt maken voor hem is het goed om hem de ruimte te geven zich terug te trekken.

Dit kun je doen door hem dingen uit handen te nemen. Zijn taken in het huishouden kun je tijdelijk overnemen als hij zich rot voelt.

Dat hoef je niet te vragen. Je kunt gewoon stofzuigen en dat naderhand aan hem vertellen, zodat hij weet dat hij het niet hoeft te doen.

Een andere situatie is wanneer een man afstandelijk wordt.

Dit doet hij als hij wat stress ervaart en er niet goed mee kan omgaan.

Door op zo’n moment hem te laten gaan en geen kritiek te leveren, geef je hem de tijd om het op zijn eigen tempo te verwerken. Je zult zien dat hij dan makkelijker met zijn problemen kan omgaan, en sneller weer aanspreekbaar is.

Dat een man af en toe zijn mancave opzoekt wat meer met zijn vrienden gaat stappen of je een beetje negeert wil niet zeggen dat hij niet van je houdt.

Sterker nog: hij wil je juist beschermen tegen de zorgen die hem plagen.

Wanneer je begrijpt dat hij jou niets kwalijk neemt, kan dat veel stress wegnemen bij hem. Hij bedoelt het namelijk niet persoonlijk, maar een man is gesteld op zijn rust en privacy.


tip-6-gelukkig-makenDit klinkt wat hard. Jullie hebben toch een leven samen?

Dat is ook zo.

Jullie hebben een relatie met elkaar en delen het meeste van jullie levens. Juist daarom is het goed om jezelf te ontwikkelen. Denk daarbij aan:

 • eigen-levenhobby’s,
 • plannen,
 • ambities,
 • sociale contacten onderhouden
 • familiebanden onderhouden

Mannen hebben waardering voor een vrouw die haar eigen dingen heeft. Hij vraagt zich af of er iets mis is als zij nooit eens gaat stappen met vriendinnen of weinig ambitie toont in haar werk.

Dat is een naar trekje van mannen maar je kunt het voor jouw voordeel gebruiken.

Voel je niet schuldig als je een avond doorwerkt of een nachtje doorhaalt met vriendinnen. In het moment zal hij het ongemakkelijk vinden en mopperen, maar later zal hij je bedanken.

Hij wil helemaal geen vrouw bij wie hij onder de plak zit en met wie hij elke avond GTST moet kijken. Hij wil een vrouw met een eigen leven, ook al beweert hij het tegendeel. Zo kan jij je vriend weer gelukkig maken.

Behalve deze tip, heb ik hier nog 12 andere tips om hem weer verliefd op je te laten worden.


tip-7-gelukkig-maken

Goed worden in bed is belangrijk.

Het is het verschil tussen een man die de relatie OK vindt, en een man die elke dag smoorverliefd op je is.

Seks is een krachtig iets.

Je krijgt geen technieken op school, dus zal je ze ergens anders vandaan moeten halen. Ik ben een goede site tegengekomen waar je alles kunt leren over seks. Lees bijvoorbeeld dit artikel over hoe je beter kunt worden in bed:

Dit is hoe je een man gelukkig maakt in een reltie

Ik heb je 1 advies beloofd, maar in werkelijkheid zijn het er meer.

Lees daarom dit artikel nogmaals. Schrijf op welke tips volgens jou het meeste resultaat zullen opleveren en begin ze in jullie relatie te implementeren. Het zal niet lang duren voordat je partner weer happy zal zijn.

 

>

Send this to a friend