13 Subtiele Flirt Tips Voor Vrouwen – Hoe Je Met Leuke Mannen Flirt

More...

Hoe je zijn aandacht wint en met hem kan flirten:

Als je een leuke man ziet, dan zou je natuurlijk het liefst even met hem babbelen en een goede indruk achter laten. En dat kan soms een beetje eng zijn. 

Maar na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet doen en zeggen zodat hij jou de leukste vrouw van die avond/dag vindt.

Je leert het in deze 13 tips:


Het ziet niet altijd mee voor vrouwen en meiden… 

Als vrouw heb je heel wat te stellen met ons mannen.

De verhalen van mijn vrouwelijke coaching klanten liegen er niet om. Hoe hard ze ook hun best doen om een man subtiel te laten merken dat ze willen flirten, wij heren begrijpen het nog steeds niet.

Dat is ook niet zo gek. Vrouwenhersenen zijn veel beter ontwikkeld op sociaal vlak. Waardoor wij mannen stelselmatig achterlopen. Wat voor jou subtiel is, is voor ons een boodschap in codetaal die niet te ontcijferen is.

Gelukkig ga ik je in dit artikel helpen. Ik leg je uit hoe mannen in elkaar zitten. En geef je mijn dertien beste flirttips zodat je succesvol met hem kan flirten. Of dat nou in de kroeg is, of via WhatsApp of sms.


Het belangrijkste aspect van flirten is dat een man moeite voor je wil doen.

Mensen hechten alleen waarde aan dingen waar ze voor hebben moeten werken. En flirten is hier geen uitzondering op.

Als jij op hem afloopt en zegt: “Ik doe alles wat je maar wilt als je maar bij me blijft.” Dan kijkt hij je waarschijnlijk nogal vreemd aan.

Als je in plaats daarvan naar hem toe loopt, een gesprek met hem begint en hij merkt dat hij niets liever wil dan indruk op je maken…dan zal hij de schouders eronder zetten en er alles aan doen om jou de zijne te maken.

Mannen hebben een enorme drang om zich te bewijzen aan aantrekkelijke vrouwen.

Als jij dit oerinstinct in hem kunt losmaken, zal je zien dat hij er alles aan doet om je te versieren.


Hij wil alles goed doen
Één van de makkelijkste manieren om hem voor je te laten werken is hem om hulp vragen.

Dat klinkt gek. Vragen of hij iets voor je wil doen? Dat is toch geen flirten meer?

Maar mannen zijn gekke wezens. We leven nog in de Middeleeuwen. Waarin wij een koene ridder spelen die een prachtige jonkvrouw moeten assisteren. Niet omdat ze het zelf niet kan, maar omdat het zo hoort.

Wanneer jij in de rol stapt van de prachtige jonkvrouw, stapt hij in de rol van de hoffelijke ridder.

Dit is de rol waarin je hem wilt hebben, omdat dit de rol is van waaruit hij zijn best doet voor je.

Vraag hem om je te helpen. Het maakt niet uit wat. Al is het om iets uit te kiezen bij McDonalds, wanneer je een leuke man in de rij ziet staan. Een simpele “Hee, wat is hier de lekkerste milkshake?” is al genoeg om een man aan de praat te krijgen en het flirten te laten beginnen.


Lachen is gezond. En het laat een man zien dat je positief in het leven staat.

Wanneer je naar hem lacht, kan hij zien dat je vrolijk bent. Het is één van de weinige signalen van lichaamstaal die mannen wel begrijpen. Door naar hem te glimlachen begrijpt hij onbewust dat zijn gezelschap op prijs wordt gesteld.

Daarnaast blijkt uit onderzoek van de grootste datingsite ter wereld (OkCupid) dat mannen een sterke voorkeur hebben voor vrouwen die lachen.
Kijk maar eens naar deze grafiek:Effect van lachenZoals je ziet is de beste manier van online flirten het plaatsen van een foto waarop je flirterig en lachend in de camera kijkt. Ik kan je vertellen dat dit in een kroeg of op straat niet anders is.


Maak oogcontactAls vrouw weet je hoe belangrijk oogcontact is bij het versieren. Mannen weten dat niet.

Wanneer je als vrouw wilt flirten met een man is één van de beste manieren het maken van sterk oogcontact. Als je het goed aanpakt zal je merken dat hij automatisch mee gaat doen.

Kijk hem net iets langer aan dan nodig is.

Probeer aan de andere kant van de ruimte zijn blik te vangen. En wanneer je het oogcontact verbreekt, doe dit dan naar beneden.


Hierbij is het wel belangrijk dat je rustig te werk gaat. Bouw het rustig op. Bijvoorbeeld:

  • Stomp hem speels op zijn schouder
  • Leg kort je hand op zijn borst als hij je aan het lachen maakt
  • Raakt kort zijn schouders aan om iets te benadrukken

Al met al is het de bedoeling om kort fysiek contact te maken, niet om hem opgewonden te maken. Door dit korte fysieke contact verandert de ondertoon van het gesprek. Je zult zien dat hij meer zijn best zal doen om met je te flirten.


Misschien is het je opgevallen dat de meeste mannen niet zo sociaal intelligent zijn. Daar kan ik helaas ook niets aan doen. Maar ik kan je wel helpen om te leren hoe je met deze mannen moet praten.

wees niet subtielDe makkelijkste manier is om hem overduidelijk te maken wat je van hem wilt.

Herhaling is het sleutelwoord. Overdreven met hem communiceren zorgt ervoor dat hij de signalen die voor jou overduidelijk zijn niet mist.

Als je bijvoorbeeld wil dat hij je aanspreekt, dan is hem een beetje aankijken niet genoeg.

Nee, je zult dit meerdere keren moeten herhalen.

Als hij dan denkt dat je naar iemand anders kijkt, maak je een gebaar. Bijvoorbeeld het heffen van je glas of zelfs zwaaien. Dat blijf je herhalen, en dan zullen de meeste mannen nog steeds niet naar je toekomen.

Dan is het goed om terug te gaan naar mijn eerste tip en hem om hulp te vragen. Van daaruit kan je steeds verder werken naar contact met hem maken en een flirterig gesprek. Maar vergeet niet het er dik bovenop te leggen, want dat is hoe hij doorkrijgt dat je hem leuk vindt.


Mannen zijn vrij laf.

Sorry, maar ik kan niet anders zeggen.

De meeste mannen die ik heb gecoacht, vinden het heel moeilijk om op een vrouw af te stappen. Meestal komt dit doordat ze slechte ervaringen hebben met afwijzingen.

Elke man heeft wel een nare herinnering aan een vrouw die hem op luide toon liet weten dat hij moest opzouten. Ook al deed hij niets verkeerd.

Als je alle dingen die hierboven staan doet, heb je al een goede stap gezet om hem gerust te stellen. Maar begrijp goed dat als je aarzeling aan zijn kant ziet dit waarschijnlijk is omdat hij een afwijzing vreest.

Je kunt dit oplossen door hem continu te laten merken dat je zijn gezelschap op prijs stelt. Dat je het leuk vindt dat hij met je praat. Veel lachen, geen kritiek op hem leveren en hem af en toe aanraken is meestal genoeg.

Dat voorkomt dat hij plotseling beseft wat hij doet, schrikt van zijn eigen geflirt en met de staart tussen de benen afdruipt.


Mannen zijn niet goed in communicatie.

Hij zal het verschil niet zien tussen een vrouw die hem niet leuk vindt en een vrouw die doet alsof ze hem niet leuk vindt.

Daarom is hard to get spelen geen goed idee. Hij vindt het fijn als hij voor je mag werken, maar als je ronduit doet alsof je hem niet leuk vindt, kan hij daarvan schrikken.

En dan zie je hem nooit meer terug.


Dit is de snelste manier om leuke mannen uit te dagen met je te flirten.

Zie er vrouwelijk uitEen vrouwelijk uiterlijk bestaat vooral uit een manier van kleden en jezelf verzorgen die alleen door vrouwen wordt gedaan.

Dus: hakken in plaats van sportschoenen. Of rokjes in plaats van lange broeken.

Elke keer dat een man een specifiek kledingstuk zou kunnen dragen zorgt dit voor een dipje in je vrouwelijkheid.

Als jij alleen maar dingen kiest die alleen door vrouwen gedragen worden, zet je een stap in de goede richting.

Als je wil weten wat mannen nog meer aantrekkelijk vinden, klik dan hier voor een artikel met 13 dingen die jou mooiere vrouw maken.


Als je een man alles over jezelf vertelt…. dan wordt het een heel zakelijk gesprek.

Maar als je hier en daar wat geheimzinnig en mysterieus overkomt, wakkert dit zijn nieuwsgierigheid aan.

Een techniek die ik graag aanleer aan mijn klanten is om informatie weg te laten als je wat over jezelf vertelt. Wanneer hij vraagt wat je voor werk doet zeg je: “Oh, iets met …”. En daar laat je het bij.

Pas als hij doorvraagt, geef je echt antwoord.

Dit spelletje doe je terwijl je hem flirterig aankijkt. Natuurlijk stel je die vragen ook terug en verwacht je van hem wel een volledig antwoord.


wees speelsDit soort spelletjes zorgen ervoor dat jullie het plezier erin houden. Flirten moet immers leuk blijven. Zodra het te serieus wordt, verandert de sfeer. De kans dat jullie een leuke flirt hebben wordt dan kleiner.

Je kunt hem plagen, maar niet alle mannen vinden dit fijn. Hun ego is te groot. Het is beter om er een sport van te maken hem in zijn casanova-stand te krijgen.

Hiermee bedoel ik dat je er een spelletje van maakt om hem je te laten versieren.

Je houdt het positief en praat niet over zware of deprimerende onderwerpen.

Hoe lichter het flirtgesprek is, hoe beter het gevoel is dat hij eraan overhoudt.

En hoe groter de kans dat jullie uiteindelijk wat krijgen.


Dit is niet iets waar je mee begint, maar wat je kan doen naarmate jullie langer aan het flirten zijn.

Je begint rustig. Leun een beetje in tijdens het praten om hem te laten merken dat je geïnteresseerd bent. Hij zal dit niet bewust oppikken, maar onbewust danst hij de polonaise.

Daarna leg je een hand op zijn borst als hij je aan het lachen maakt. En bij het volgende grapje doe je dat weer… maar leun je steeds meer tegen hem aan van het lachen.

Je kunt ook tegen hem aan stappen als er iets om jullie heen gebeurt waar je ongemakkelijk van wordt. Dan moet wel duidelijk zijn voor hem wat er aan de hand is. Je kunt dat gewoon zeggen. Hij begrijpt dan dat jij hoopt dat hij je beschermt.


Maak het hem makkelijkMannen vinden flirten al moeilijk genoeg. De meeste van deze tips heb ik hier neergezet zodat jij het hem makkelijker kunt maken.

Omdat mannen weinig kaas gegeten hebben van versieren, kan hij alle hulp gebruiken die jij kunt geven.

Zelfs als je alles goed doet, kan het misgaan als hij niet doorheeft wat er speelt. Ik heb het vaak genoeg gezien bij mijn mannelijke klanten.

Als je denkt een manier te zien om het makkelijker voor hem te maken, doe het dan alsjeblieft. Zolang je hem nog wel moeite voor je laat doen, is het goed om die moeite te belonen met het net even wat gemakkelijker voor hem te maken.

Dit zorgt ervoor dat de kans op een leuke flirt toeneemt. En dat is goed voor jullie alletwee.

>

Send this to a friend