12 Kleine Dingen Waar Mannen Van Houden Bij Een Vrouw

More...

Hoe je een man gek op je maakt en waar hij van houdt:

Het is soms lastig om te zien waar een man nou helemaal wild van wordt bij een vrouw.

Sommige eigenschappen en trekjes zijn overduidelijk, en anderen weer wat subtieler.

Hoe dan ook, in dit artikel vind je de 12 beste dingen waar mannen van houden bij een vrouw.

Waar mannen van houden bij een vrouw

Ze begrijpen er niks van… 

Ik weet dat mannen geen snars van je begrijpen. En dat het soms moeilijk is om verbinding te maken met die nukkige, lompe wezens.

Omdat mannen moeilijk te doorgronden zijn en niet veel over hun emoties praten, kan je voor plotselinge verassingen komen te staan. Maar omdat ik jarenlange ervaring heb als datingcoach kan ik je wat inzicht geven in wat mannen drijft. Zo begrijp je beter hoe je hem kan geven waar hij naar zoekt. Met als gevolg dat hij je leuker vindt.

Voordat we beginnen: dit artikel gaat over kleine, attente dingen die je voor hem kan doen.

Ik zal zo eerst uitleggen waarom dit belangrijk is. Maar vergeet niet mijn blogs over innerlijk en uiterlijk te lezen na dit artikel:

Het maakt voor een man een groot verschil wie die kleine dingen voor hem doet. Het maakt vooral indruk als een sterke, onafhankelijke vrouw waar hij zich aangetrokken tot voelt die kleine dingen doet. Als het een aanhankelijk muisje is dat heel onzeker is over haar uiterlijk, komt het over alsof ze te graag wil.

Dus sla de bovenstaande stappen niet over.


Waarom de extra kleine dingen belangrijk zijn voor je relatie

Uit onderzoek blijkt dat attente gebaren een relatie sterker maken.

Of je nou in de date-fase zit of langzaam oud wordt met elkaar, wederzijdse gebaren versterken jullie band. Zonder die gebaren zal jullie relatie als een kaartenhuis in elkaar storten.

Ik denk dat er geen enkel gelukkig koppel is waarbij de man en de vrouw niet attent voor elkaar zijn. Tenzij ze zich hebben neergelegd bij een soort vriendschapsband, maar dat wil ik geen relatie meer noemen.

Als je een man nog niet zolang kent, is het goed om met deze attente dingen te beginnen.

Je laat hem hiermee zien dat je “relatiemateriaal” bent.

Let wel op: het is de bedoeling dat hij het op een gegeven moment terugdoet. Dat kan even duren, een paar maanden of iets dergelijks. Maar daarna zou hij het uit zichzelf opgepakt moeten hebben.

Doet hij het niet, dan is het tijd om je af te vragen of hij wel de geschikte man voor je is…

Maar in de meeste gevallen komt het goed. Dus hier komen mijn favoriete attente dingen waarmee je een man het hoofd op hol kan brengen:


Mannen zijn slecht in het aannemen ervan, maar we zijn er stiekem dol op.

Zelfs als we doen alsof we het heel stom vinden dat je ons complimenteert, moeten we er vanbinnen van stralen.


Even zoenen als hij de deur uitgaat (of wanneer jij vertrekt). Hem een aai over zijn wangen geven als hij tv zit te kijken. ’s Nachts tegen hem aankruipen.

Pas op, want voordat je het weet springt hij boven op je.

Maar dit soort kleine aanrakingen laten hem zien dat je om hem geeft.

Je kunt hem ook af en toe plagen. Kijken of je hem opgewonden kan krijgen. Hij zal dit ervaren als een lichte uitdaging en daarmee kun je een beetje spelen.


ze glimlachtElke man wil de grootste grapjas op aarde zijn, ook al komt hij niet verder dan een derderangs André van Duin-imitator.

Nou hoef je niet dubbel te liggen als hij een slechte grap maakt, maar zoeken op welke vlakken hij uitblinkt qua gevoel voor humor is geen slecht plan.

Elke man heeft zijn grappige momenten, en maak daar van gebruik om hem te laten voelen hoe leuk je hem vindt.


Mannen vinden het heerlijk als je voor ze kookt.

Er wordt gezegd dat liefde door de maag gaat, en daar is niets van gelogen.

De vraag is: Kan je koken? Zo niet: alleen maar specialer als je het probeert. Vraag hem wat zijn favoriete gerecht is en maak het tien keer voor jezelf, net zolang tot het lekker is. Dan maak je het voor hem en kijk je hoe je reageert.

Als je erachter komt wat zijn smaak is, kan je dit gebruiken.

Hij zal je eeuwig dankbaar zijn als je zijn favoriete kostje perfect weet klaar te maken.


Er was een tijdje geleden een hype waarbij vrouwen op Tinder gingen en probeerden om mannen hun een maaltijd te laten brengen. Dat kon gaan van het bestellen van een pizza tot het laten aanrukken van een complete rijsttafel.

Als jouw man een favoriet kostje heeft, zou ik dat af en toe laten bezorgen.

Hij zal het heerlijk vinden en een leuke verrassing. Ook al heb je het niet zelf gekookt, je geeft hem in ieder geval iets smakelijks en je laat zien dat je weet wat hij lekker vindt.


…in een lange regenjas met alleen een sexy lingerie setje eronder.

Dit is de manier om jezelf onsterfelijk te maken naar mannen toe.

Hij zal dit nooit vergeten omdat de meeste vrouwen dit nooit zouden durven. Terwijl het iets is waarmee je hem intens gelukkig maakt.

Sowieso is alles wat met seks te maken heeft goed. Hij wil het idee hebben dat hij de meest aantrekkelijke man in je buurt is, ook al is hij dik en draagt hij kleding van vijf jaar oud. Hem met zijn uiterlijk complimenteren is niet genoeg, maar hem de indruk gegeven dat jij je heel erg aangetrokken tot hem voelt, werkt prima.


Als je man zit te werken en jij hem tegelijkertijd een nek- en schoudermassage geeft, voelt hij zich een echte beer. Maar ook als hij lekker zit te ontspannen is dit de manier om hem te complimenteren met het harde werk wat hij die dag heeft geleverd.

Bonustip: Masseer zijn spieren als hij aan sport doet. Als hij zo’n type is dat veel naar de sportschool gaat heeft hij er baat bij als jij zijn spieren naderhand lekker los maakt. En de meeste mannen hebben na de sportschool een hoge testosteron-spiegel, dus je weet wat dat betekent….


reparerenMannen hebben er een hekel aan als je hen probeert te helpen. Het voelt alsof hij niet genoeg is of dat je hem kleineert. Maar het omgekeerde, waarbij jij hem om steun vraagt, zal hij geweldig vinden.

Mannen willen zich graag de redder in nood voelen.

Of je hem nou helpt om een muurtje te metselen of het deksel van een potje bonen te draaien, alles waar jij te “zwak” voor bent, vindt hij prachtig om voor je te doen.

De meeste mannen zijn niet zo kansloos dat ze denken dat jij het niet alleen kan. Toch vinden ze het leuk om dit voor je te doen. Het geeft hen een mannelijk gevoel.


Als jullie uitgaan met zijn vrienden, met wie trek je dan het meeste op?

Nee, je hoeft niet de hele tijd met je man te praten. Maar het zou mooi zijn als je helemaal losgaat met de waardering die je hem geeft.

Wanneer hij kan voelen dat hij de meest aantrekkelijke man is voor jou, geeft dit hem vleugels.

Als zijn vrienden wat met jou flirten en jij dat negeert, vindt hij dat prachtig.

En wanneer je laat merken in de manier waarop je hem behandelt dat er niemand zo aantrekkelijk is als hij, maakt hem dit gek van verlangen. Hij denkt: “Eindelijk een vrouw die mij begrijpt.”


Mannen voelen zich graag een pitbull die jou verdedigt tegen de boze buitenwereld.

Je kunt dit instinct in hem oproepen door hem affectie te geven in het openbaar:

  • Pak zijn hand vast als jullie over straat lopen
  • Kruip weg achter zijn brede schouders als jij je wat ongemakkelijk voelt
  • Laat hem de leiding nemen op een plek waar jullie de weg niet kennen
  • Geef hem het gevoel dat hij de enige is die jou kan beschermen voor gevaar

Als je dit doet wanneer jullie alleen zijn, is het minder vleiend dan wanneer je het in het openbaar doet. Wanneer vrienden, familie en het liefst nog onbekenden het kunnen zien vindt hij dat het mooist.


stuur hem een sexy fotoDoe dit alleen als je in een lange relatie zit. En wees een beetje voorzichtig met het online versturen ervan. Doe het liever op papier zodat er geen digitale kopieën zijn.

Sexy foto’s maken hem helemaal wild. Zeker als jij ze speciaal voor hem maakt.

Hij krijgt zo een andere kant van jou te zien, iets wat hij bij andere vrouwen niet heeft mogen ervaren.


Ik weet niet wat jouw man lekker vindt, maar jij weet dit als het goed is wel.

Wat is dat ene ding wat hem helemaal wild maakt? Doe dat. En doe het met enthousiasme, ook al wordt je er zelf niet warm of koud van.

Als je dat voor hem doet, zal je merken dat hij een stuk altruïstischer naar je wordt. En dat hij er niet over zal denken om je te laten gaan.

Seks is belangrijk voor mannen. Dus als je dat ene speciale dingetje met hem doet, zal hij je dat in dank afnemen.

Dit zijn dingen waar mannen van houden bij een vrouw.

Speel er mee. Probeer uit wat bij jou man het beste werkt.

En het belangrijkste: Doe het regelmatig, zolang als dat jullie liefde duurt.

>

Send this to a friend